Sportski kutak > Sve vezano za utrke

Jel ko razmišlja o nastupanju u PH 2009

<< < (15/25) > >>

divljakusa:

--- Citat: 2TDottore - 03 Prosinac, 2008, 23:08:02 ---
--- Citat: divljakusa - 03 Prosinac, 2008, 23:03:43 ---
--- Citat: 2TDottore - 03 Prosinac, 2008, 23:02:06 ---pa roby dogovorit cemo se divlja i ja.nije bed.  :toothy10: tak cemo se vidjet sigurno sljedece godine na utrkama ak se vec ne vidimo u Savskom Gaju.

Ali neznam kak da nagovorim domagoja da posudi motor.To je gotovo nemoguce.  :laughing11:

--- Kraj citata ---
narawno da je nemoguĆe...jer zna da bi izgubil....:)

--- Kraj citata ---

sve je moguce.nemoj da se mislav pojavi na forumu onda ce ispast tek rat.  :umroodsmijeha:

--- Kraj citata ---
zakaj???...pa ja imam prawo rec kai mislim.....a ne mislim samo na Domagoja....neg i na Kundida....

2TDottore:

--- Citat: divljakusa - 03 Prosinac, 2008, 23:21:59 ---
--- Citat: 2TDottore - 03 Prosinac, 2008, 23:02:06 ---pa roby dogovorit cemo se divlja i ja.nije bed.  :toothy10: tak cemo se vidjet sigurno sljedece godine na utrkama ak se vec ne vidimo u Savskom Gaju.

Ali neznam kak da nagovorim domagoja da posudi motor.To je gotovo nemoguce.  :laughing11:

--- Kraj citata ---

--- Kraj citata ---

sve je moguce.nemoj da se mislav pojavi na forumu onda ce ispast tek rat.  :umroodsmijeha:

--- Kraj citata ---
zakaj???...pa ja imam prawo rec kai mislim.....a ne mislim samo na Domagoja....neg i na Kundida....

--- Kraj citata ---

ma salim se nemoj se odma ljutit.Pa moram te malo zezat.  :toothy9: Ma u pravu si ti brzo bi se ti decki navikli na dobar skuter i bili prvi.Ali sta ces nemogu svi imat slozene motore ko braca perkusici.Ali ipak ostali decki se super voze s obzirom na uvjete.  :icon_thumright:

divljakusa:

--- Citat: 2TDottore - 03 Prosinac, 2008, 23:24:23 ---

--- Kraj citata ---

--- Kraj citata ---

--- Kraj citata ---

--- Kraj citata ---

ma salim se nemoj se odma ljutit.Pa moram te malo zezat.  :toothy9: Ma u pravu si ti brzo bi se ti decki navikli na dobar skuter i bili prvi.Ali sta ces nemogu svi imat slozene motore ko braca perkusici.  :sad1:

--- Kraj citata ---
tak je....nemaju swi takwe moguČnosti.....iak....2009 je swe moguĆe....jer dolazi malossi kit za obadwa skutera.....pa bumo widli....jedino kai mi neamo mehaniČare...neg swe sami slaŽemo.....al sad smo se weĆ usawrŠili....xD

2TDottore:

--- Citat: divljakusa - 03 Prosinac, 2008, 23:27:04 ---
--- Citat: 2TDottore - 03 Prosinac, 2008, 23:24:23 ---

--- Kraj citata ---

--- Kraj citata ---

--- Kraj citata ---

--- Kraj citata ---

ma salim se nemoj se odma ljutit.Pa moram te malo zezat.  :toothy9: Ma u pravu si ti brzo bi se ti decki navikli na dobar skuter i bili prvi.Ali sta ces nemogu svi imat slozene motore ko braca perkusici.  :sad1:

--- Kraj citata ---
tak je....nemaju swi takwe moguČnosti.....iak....2009 je swe moguĆe....jer dolazi malossi kit za obadwa skutera.....pa bumo widli....jedino kai mi neamo mehaniČare...neg swe sami slaŽemo.....al sad smo se weĆ usawrŠili....xD

--- Kraj citata ---

ma to je super i ja to puno vise cijenim nego kad vozac samo vozi a skoro nema pojma ni sta vozi a kamoli da si sam slozi masinu i sve drugo.

divljakusa:
konaČno neko pametan..... :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju