Sportski kutak > Sve vezano za utrke
Jel ko razmišlja o nastupanju u PH 2009
2TDottore:
pa roby dogovorit cemo se divlja i ja.nije bed. :toothy10: tak cemo se vidjet sigurno sljedece godine na utrkama ak se vec ne vidimo u Savskom Gaju.
Ali neznam kak da nagovorim domagoja da posudi motor.To je gotovo nemoguce. :laughing11:
divljakusa:
--- Citat: 2TDottore - 03 Prosinac, 2008, 23:02:06 ---pa roby dogovorit cemo se divlja i ja.nije bed. :toothy10: tak cemo se vidjet sigurno sljedece godine na utrkama ak se vec ne vidimo u Savskom Gaju.
Ali neznam kak da nagovorim domagoja da posudi motor.To je gotovo nemoguce. :laughing11:
--- Kraj citata ---
narawno da je nemoguĆe...jer zna da bi izgubil....:)
robert:
--- Citat: 2TDottore - 03 Prosinac, 2008, 23:02:06 ---pa roby dogovorit cemo se divlja i ja.nije bed. :toothy10: tak cemo se vidjet sigurno sljedece godine na utrkama ak se vec ne vidimo u Savskom Gaju.
--- Kraj citata ---
šta će ti još jedan krš u garaži? uzmi stalkera ili još bolje moju lunu! :toothy9:
2TDottore:
--- Citat: robert - 03 Prosinac, 2008, 23:04:05 ---
--- Kraj citata ---
šta će ti još jedan krš u garaži? uzmi stalkera ili još bolje moju lunu! :toothy9:
--- Kraj citata ---
naravno.sa tvojom lunom ili mojim stalkerom ko god vozi je prvak sigurno. :laughing11:
2TDottore:
--- Citat: divljakusa - 03 Prosinac, 2008, 23:03:43 ---
--- Kraj citata ---
narawno da je nemoguĆe...jer zna da bi izgubil....:)
--- Kraj citata ---
sve je moguce.nemoj da se mislav pojavi na forumu onda ce ispast tek rat. :umroodsmijeha:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju