Općenito > Generalno o skuterima

koji skut od 125 ccm

<< < (6/8) > >>

sanatorium:

--- Citat: exfreerider - 17 Studeni, 2008, 23:21:51 ---nije sve u izdržljivosti u tom smislu
naravno da su nepoderivi kad koriste provjrene tehnologije stara preko 20god al nije bitno

razlika postoji pogledaj samo detalje ovjesa,kočnica i sl. i ako se imalo kužiš bit će ti jasna razlika u cijeni

--- Kraj citata ---

pa za kocnice ne bi rekao da su lose ja na mom super 9 imam super kosnice predni disk je 210mm i super koci eve i link utvrdi se u to ( nisam ja na taj skut nego neki ponosan vlasnik )   za to da se kymco teze prodaje je tocno zato sto na balkanu jos nije poznata marka tek sad pocnuji da se probiju na pazaru a to sto nema bas polovni djevova e zbog to sto kymco skutere su malo zastapene pa nemozes da sporedujes so RUNNER koj ovde se prodaje mozda vise od 7-8godina

Toyota Jarun:

--- Citat: sanatorium - 17 Studeni, 2008, 14:06:21 ---
--- Citat: exfreerider - 17 Studeni, 2008, 13:32:08 ---kakav mrtvi kymco :laughing6:

--- Kraj citata ---

ej a zasto pa kymco su jedni od svjetskih proizvjeduvaca u ameruki italiju nemacki i dr. evropskih drzava si jedni od najprodavanijs skutera i imaju vrlo golem kvalitet posto mnogu masine su hondine a to potvrduju i 2-3 ginisove rekorde za izdrvlivost isto tako poznajem neki ljudi koj so 50cc imaju po 30000-35000km bez menjane cilindar i sl. a konkretnije za Kymco New Dink 200i pa to je maxi skut koji ima 175cc i direkno ubrizgavanje goriva i oko 16hp a max speed mu je 130km\h ne bi trosio vise od 4-4.5l na 100km evo ti i slika preporucijet ti da posto je jeftin u sopredbu so druge italijanske skutere a ne zaosaje u nist prema nima i kosta oko 21500kn

http://oferty.moto.pl/pliki/prezentacje/1140/cms/szablony/819/zdjecia/112.jpg

--- Kraj citata ---

taj kymco ima male kotacice.. moja Runnerica ima vece

sanatorium:
pa ode kotace na super 9 su 12''

area mf:
italjet formula 125ccm 2 cilindra to je zvijer

exfreerider:

--- Citat: area mf - 22 Studeni, 2008, 20:03:30 ---italjet formula 125ccm 2 cilindra to je zvijer

--- Kraj citata ---

a po čemu?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju