Općenito > Generalno o skuterima
koji skut od 125 ccm
Drnda:
vjeruj mi da zaostaje u kvaliteti dosta, teza je prodaja, nema dozvolu za 200 nego za 125 ccm, a vx ce lako i prodati, skut ide super i miran je ima servisa svugdje...
sanatorium:
pa ne bi bas rekao da zaostaje u kvalitetu zato sto kymco ima hondine tehnologije i osvoijo je nekoliko ginisova rekorda za izdrzlivosti a i sam znam neki koji imaju kymco motore od 50cc i imaju po 30000-35000 napraveno bez remonta
exfreerider:
nije sve u izdržljivosti u tom smislu
naravno da su nepoderivi kad koriste provjrene tehnologije stara preko 20god al nije bitno
razlika postoji pogledaj samo detalje ovjesa,kočnica i sl. i ako se imalo kužiš bit će ti jasna razlika u cijeni
dino_sk:
gilera runner st125 :headbang: :headbang:
chofus1:
runner najmanje gubi na cijeni...ima dijelova za njega ko blata....( recimo padnes sa kmice i nema toga isusa da nadjes masku za njega ak ti je ova pukla (osim nove )..za runnera nadjes u 5 minuta masku i to jeftno..najveca maska..kosta cca 200 kn)
dijelove...sportske..serijske..jeftino također mozes naci...i ima ih dosta na tržištu...
pa nebi ljudi bezveze davali 28000 kuna.. ( il kolko vec kosta runner novi ) ako mogu imat vecu kubikazu za manje novaca kao sto ovaj kaze da kosta 21000 kn 200 ccm il kolko vec?
kasnije kad ti dojadi mašina od 125 ccm....na to mozes stavit masinu 200 ( od vxr ) samo plug-n-play
razmisli malo i o tome da ces ga prodavat nakon nekog... runnera mozes uvijek prodat...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju