Ostalo > Svijet računala i mobitela

Amd 3000+ ili pentium4 2.8

<< < (6/7) > >>

SlowRider:
Sto mislite koliko ce jos XP sustav biti popularan, otprilike neke procjene?

vekyyy:
slusaj ako si gamer.. i ako igras igre ko ja vec punih sigurno 10 godina.. prvo cudo mi je bilo ps1.. ali ja kad komp nije jak za igru ja to odmah osjetim.. i sada ovaj moj komp on vuce sa ovim krs procesorom 100fps.. sto je meni kao gameru jako malo jer igram online i to mi je jako bitno.. a tvoja grafa se moze hebat ako imas losu maticnu i napajanje i sta ide sve sa tim.. mozes je odmah bacit.. jer ona nece izvlacit snagu koliko treba.. ko moja grafa nedaje sve od sebe jer je komp preslab za nju.. a ja sam bas to citao o tome i pricao sam sa frendovima.. kada su dosli ti quad procesori amd je napravio jace procesore od intela.. i onda je intel napravio dual core na koje amd jos nema nikakav odgovor da ih dobiju.. i mislim da nece skoro.. a i po cijeni se vidi odmah razlika.. kao sto kaze poslovica koliko para toliko i muzike

Tommek:
kao prvo ako neka grafa pojede drugu znaci da vec imas dobru (istu) maticnu na obje testirane i napajanje koje ce povuci to bez problema.
to ti je kao da si rekao ja imam bolju grafu dok ti ne ukljucis svoju rofl.

intel je danas svemocniji,bolje se kloka ali i dalje sam fan nvidia i amd :D

ivanm:
ja imam P4 2.8 i meni je ok..

3alfa3:

--- Citat: SlowRider - 18 Studeni, 2008, 00:19:33 ---Sto mislite koliko ce jos XP sustav biti popularan, otprilike neke procjene?

--- Kraj citata ---

Barem jos godinu dvije nakon sto vista dobije nasljednika koji nesto vrijedi. Dakle, jos dugo.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju