Ostalo > Svijet računala i mobitela
Amd 3000+ ili pentium4 2.8
Tommek:
aha.
a isti Qurac je onda i jedno i drugo.
oboje je oke.
igor.sb:
::)
koje prepiranje oko procesora koji kostaju max 100 kn (s postarinom) :toothy11:
eladio:
--- Citat: vekyyy - 17 Studeni, 2008, 23:06:00 ---ajde pobi prijatelju moj.. aj sad ti meni objasni za koju ti igru treba 4 jezgre?? 4 jezgre ti je ako igras igru pa onda jos radis u photoshopu pa sta ja znam sta radis.. ove danasnje igre jedva zauzimaju 1 i pol jezgru ako i toliko.. aj mi reci koliko sada max igra zauzima proca?? aj mi samo reci koliko cache memorije ima amd procesori? 3870 grafa nije losa.. kupio sam je kad je izasla i meni je ko bog za ove igre.. kupit cu jos jednu takvu i sve ove nove igre se mogu vrtit na maxu.. tak da je nepotrebno bacati pare na nesto jace
--- Kraj citata ---
gle moja grafa ati 4850 ima ddr3 memoriju , za razliku od te 3870 pa je svejedno pojede za dorucak, zasto? :icon_biggrin:
ne mjesaj kruske i jabuke :icon_biggrin:
best buy i grand prix nikad nije isto, uz ovo prvo je bitan omjer novac..
trenutno nvidia ima najbolje single gpu rjesenje , dobre drivere , best buy je ipak na drugoj strani , ATIjevoj.. to je tako sad, a koliko ce to sve trajat tek cemo vidjet..
isto vrijedi i za AMD vs INTEL u procesorima..
to sto intel ima siri izbor boljih rjesenja trenutno, to ne znaci da je taj P4 bolji, pogotovo ako je iz serije prescotta koji radi na 70°C :icon_biggrin:
oba su vrlo slicna procesora i oba su trenutno jako jako jeftina i vrijede 50ak kuna , amd je brzi , iako je to iz danasnje perspektive nebitna razlika :glasses9:
SlowRider:
Mozda su ovi procesori kante, ali znam da ce mi jako dobro doci :frajer:
eladio:
--- Citat: SlowRider - 18 Studeni, 2008, 00:07:09 ---Mozda su ovi procesori kante, ali znam da ce mi jako dobro doci :frajer:
--- Kraj citata ---
te kante vrte GRID i slicne igre bez problema ,
iste te kante dok sam radio u HGSpotu su kostale i preko 2000 kuna :redface: :toothy3:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju