I ti možeš pisati na MojSkuter.com portalu !! Pogledaj više tu : UPUTE
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
sta mislite....malo mi je dosadno u zadnje vrijeme...imam nekih slika sa meet-eva i tako...pa sam mislil da svaki od vas ubaci u ovu temu..ako nije problem..najbolju sliku svojeg motora...ili par..slikica...kako ko hoce...ja bi napravio filmic preko movie makera ubacio neku pjesmu(naravno neka i neko predlozi neku dobru stvar)...i tako..stavili filmic na youtube..i tako......ako se nekom to dopada..pa sta vi mislite jel bi to bilo dobro....ako neko hoce..neka tu napise i baca slikice..
Citat: Bruno1990 - 16 Studeni, 2008, 19:53:28sta mislite....malo mi je dosadno u zadnje vrijeme...imam nekih slika sa meet-eva i tako...pa sam mislil da svaki od vas ubaci u ovu temu..ako nije problem..najbolju sliku svojeg motora...ili par..slikica...kako ko hoce...ja bi napravio filmic preko movie makera ubacio neku pjesmu(naravno neka i neko predlozi neku dobru stvar)...i tako..stavili filmic na youtube..i tako......ako se nekom to dopada..pa sta vi mislite jel bi to bilo dobro....ako neko hoce..neka tu napise i baca slikice.. I zadnji prizor na filmiću moj Rox
sta je sljedece jumbo plakat sa slajdom slika vasih skutera na autocesti Zagreb - Zadar - Split to kad ljudi idu na more da prepoznaju vase skutere??