Tehnički kutak > Tuning skutera

navoji za šerafe dekla

<< < (10/21) > >>

ive_91:
nije imbus vec glava za 11 ljuc/gedoru

robert:

--- Citat: ive_91 - 23 Studeni, 2008, 19:06:25 ---nije imbus vec glava za 11 ljuc/gedoru

--- Kraj citata ---
misliš na ovaj sa tomosa?

vktr:

--- Citat: 3alfa3 - 23 Studeni, 2008, 02:56:07 ---
--- Citat: robert - 22 Studeni, 2008, 20:37:25 ---baš sad bahuljam :icon_biggrin: po internetu i gledam inbus šerafe!
dali netko od vas ima pojma o ovim američkim dimenzijama?

--- Kraj citata ---

To su oni colnati?
Zaboravi, mi imamo metricki sistem.

--- Citat: vktr - 23 Studeni, 2008, 01:26:54 ---
--- Citat: robert - 22 Studeni, 2008, 14:45:30 ---evo nabavio sam ureznicu m7 i šerafe!
šerafi su na žalost sa običnom glavom i skoro pa nemoguće je njih normalno zašerafiti!
za minareli deklo bi najbolji bili imbus ali njih je nemoguće naći u hrvatskoj! zvao sam danas 19 dućana u hrvatskoj i niko ih nema!

--- Kraj citata ---
19 dućana!?!??!??!?

WTF nemoj me plašit :'(
ja još uvjek to držim na 3 šarafa

--- Kraj citata ---

Aj da te ja totalno prestrasim....
Deklo mora biti zaserafljeno sa svim serafima jer ono aktivno sudjeluje u cvrstoci cijelog bloka. Ukoliko nije pricvrsceno svim serafima, dolazi do naprezanja koje nije rasporedjeno na cijelu povrsinu i cesto puca blok.

--- Kraj citata ---

ma nema beda, skut je u garaži do daljnjeg, blok je još uvjek čitav :icon_biggrin:
roby :toothy12: javi ako nađeš rješenje za ovaj nemogući problem

robert:
javit ću ti! javio sam se nekim firmama u njemačkoj koje drže šerafe specijalnih promjera i dužina! sad čekam odgovore!
ako to ne bude išlo onda idem na moju zadnju ideju! a to bi bilo ovako: inbus m8 po mjeri za m7 tokariti i urezati navoj!

vktr:

--- Citat: robert - 23 Studeni, 2008, 21:25:46 ---javit ću ti! javio sam se nekim firmama u njemačkoj koje drže šerafe specijalnih promjera i dužina! sad čekam odgovore!
ako to ne bude išlo onda idem na moju zadnju ideju! a to bi bilo ovako: inbus m8 po mjeri za m7 tokariti i urezati navoj!

--- Kraj citata ---
ok aj kad budeš nabavljao nešto a da je malo teže za nabavit, sve poduplaj,  platim naravno
a ako nađeš neku lokalnu željezaru onda nemoraš neg mi samo reci di si nabavil, fala puno :headbang:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju