Tehnički kutak > Tuning skutera
navoji za šerafe dekla
robert:
baš sad bahuljam :icon_biggrin: po internetu i gledam inbus šerafe!
dali netko od vas ima pojma o ovim američkim dimenzijama?
..::IVKULJA::..:
koji ti imbus saraf treba? imam ih ja hrpu,i u biti kod mene je skoro sve na imbus(na skutu)
vktr:
--- Citat: robert - 22 Studeni, 2008, 14:45:30 ---evo nabavio sam ureznicu m7 i šerafe!
šerafi su na žalost sa običnom glavom i skoro pa nemoguće je njih normalno zašerafiti!
za minareli deklo bi najbolji bili imbus ali njih je nemoguće naći u hrvatskoj! zvao sam danas 19 dućana u hrvatskoj i niko ih nema!
--- Kraj citata ---
19 dućana!?!??!??!?
WTF nemoj me plašit :'(
ja još uvjek to držim na 3 šarafa daj nađi rješenje neko :help:
http://www.tomos-autousluga.hr/index.php?menu=cjenik&lang=cro&cid=19
vijak zadnjeg lančanika M7*30 2,50 kn jel to dost dugačko 3cm??
3alfa3:
--- Citat: robert - 22 Studeni, 2008, 20:37:25 ---baš sad bahuljam :icon_biggrin: po internetu i gledam inbus šerafe!
dali netko od vas ima pojma o ovim američkim dimenzijama?
--- Kraj citata ---
To su oni colnati?
Zaboravi, mi imamo metricki sistem.
--- Citat: vktr - 23 Studeni, 2008, 01:26:54 ---
--- Citat: robert - 22 Studeni, 2008, 14:45:30 ---evo nabavio sam ureznicu m7 i šerafe!
šerafi su na žalost sa običnom glavom i skoro pa nemoguće je njih normalno zašerafiti!
za minareli deklo bi najbolji bili imbus ali njih je nemoguće naći u hrvatskoj! zvao sam danas 19 dućana u hrvatskoj i niko ih nema!
--- Kraj citata ---
19 dućana!?!??!??!?
WTF nemoj me plašit :'(
ja još uvjek to držim na 3 šarafa
--- Kraj citata ---
Aj da te ja totalno prestrasim....
Deklo mora biti zaserafljeno sa svim serafima jer ono aktivno sudjeluje u cvrstoci cijelog bloka. Ukoliko nije pricvrsceno svim serafima, dolazi do naprezanja koje nije rasporedjeno na cijelu povrsinu i cesto puca blok.
robert:
--- Citat: ..::IVKULJA::.. - 23 Studeni, 2008, 01:12:45 ---koji ti imbus saraf treba? imam ih ja hrpu,i u biti kod mene je skoro sve na imbus(na skutu)
--- Kraj citata ---
m7 45mm, 40mm, 25mm
--- Citat: vktr - 23 Studeni, 2008, 01:26:54 ---ja još uvjek to držim na 3 šarafa daj nađi rješenje neko :help:
http://www.tomos-autousluga.hr/index.php?menu=cjenik&lang=cro&cid=19
vijak zadnjeg lančanika M7*30 2,50 kn jel to dost dugačko 3cm??
--- Kraj citata ---
ta sa tomosa bi bio ok! ovaj tomos dućan iz rijeke zovem u ponedeljak da mi pošalju 20 komada ali samo pod uvjetom da je inbus! pa ćemo onda jedan dan probati dali odgovaraju i kod tebe! daj mi poslikaj svoj deklo ili još bolje samo ona mjesta gdje idu šerafi! ako ti pašu sa normalnom glavom onda možeš par komada dobiti na poklon!
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju