Tehnički kutak > Tuning skutera
Laser X-pro- kakav je to spuh
charnel:
--- Citat: Iwo SR Tuono - 17 Studeni, 2008, 21:04:18 ---ima ditech svega, razlika se osjeti, samo za ditecha je definitivno najbolji ZX/RR, sve ostalo je preotvoreno zato kažem
--- Kraj citata ---
ima rezonanciju?
dhorvat:
Ja sam vozio ditecha sa zx-om i multivarom... Motor je fakat živčaniji puno! Iznenadil sam se!
S druge strane vozio sam i Piaggio mašinu karb verziju sa Yasuni R-om i sa multivarom i motor nema niti jedne rupe a ubrzava odlično za serijalu... Jedini je problem kaj se vrti između 10 i 11 tisuća okretaja pa mi je to malo previše za serijsku termo grupu :icon_thumright:
Iwo SR Tuono:
--- Citat: charnel - 17 Studeni, 2008, 22:01:24 ---
--- Citat: Iwo SR Tuono - 17 Studeni, 2008, 21:04:18 ---ima ditech svega, razlika se osjeti, samo za ditecha je definitivno najbolji ZX/RR, sve ostalo je preotvoreno zato kažem
--- Kraj citata ---
ima rezonanciju?
--- Kraj citata ---
po pričama nema :toothy12: :toothy12:
dečko nemoj se bahatit nisi probao techa sa zx-om, nemoj da idem do frenda po zx-a pa da snimim ubrzanje i križanje ekipe kako im vxovi ostaju do 30km/h u dimu...po ravnom ditech sa zxom i serijala setupom ide do km/h, znači ako su urice baždarene do 80 on spušta još poslije i to dosta, po starim uricama to je 120, realne 90km/h sigurno,a za nizbrdicu neću ništa ni pričat.
Samo sam rekao da ditech nemože taj auspuh opskrbiljivat iz tog razloga šta je preotvoren za njega, eto, pa ti pričaj šta oćeš,ja sam rekao svoje iskustvo, a volio bi vidjet i karba sa tim auspuhom kako ide da znam dal da uzimam za drugi skuter taj spuh il ne.
eto pozz
charnel:
--- Citat: Iwo SR Tuono - 18 Studeni, 2008, 15:53:14 ---
--- Citat: charnel - 17 Studeni, 2008, 22:01:24 ---
--- Kraj citata ---
ima rezonanciju?
--- Kraj citata ---
po pričama nema :toothy12: :toothy12:
dečko nemoj se bahatit nisi probao techa sa zx-om, nemoj da idem do frenda po zx-a pa da snimim ubrzanje i križanje ekipe kako im vxovi ostaju do 30km/h u dimu...po ravnom ditech sa zxom i serijala setupom ide do km/h, znači ako su urice baždarene do 80 on spušta još poslije i to dosta, po starim uricama to je 120, realne 90km/h sigurno,a za nizbrdicu neću ništa ni pričat.
Samo sam rekao da ditech nemože taj auspuh opskrbiljivat iz tog razloga šta je preotvoren za njega, eto, pa ti pričaj šta oćeš,ja sam rekao svoje iskustvo, a volio bi vidjet i karba sa tim auspuhom kako ide da znam dal da uzimam za drugi skuter taj spuh il ne.
eto pozz
--- Kraj citata ---
slusaj nisam ja nikakav decko za tebe , niti se bahatim, jedini koji je ode bahat si ti, normalno te pitam jel ima rezonanciju, ima , ok.
sta ste vi ditech vozaci tako frustrirani, jbt ko 4t 50ccm likovi ste, aj oladi sinko.
aerox92:
a daj snimak da se uvjerimo-...??
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju