Tehnički kutak > Tuning skutera
Laser X-pro- kakav je to spuh
Crazy Kuree:
--- Citat: Iwo SR Tuono - 17 Studeni, 2008, 19:05:25 ---ma daj molim te, imam taj auspuh na ditechu, to je preotvoreno za 50ccm, mislim može se to vozit i na techu on na 5,5gr vrti se u iber a sa 6,2 gr nemože brže od 30, taj auspuh je samo za kit i na njemu će sigurno dobro radit i izvlačit snagu, i samo ga treba znat naštelat, ja sam zx-a imao i samo sam ga bio stavio bez štelanja i skuter je letio 3x bolje nego sa xpro....
--- Kraj citata ---
nemoj širit dezinformacije nije ti nitko kriv što imaš di-tech (disel tech ::)) po tvojem Yasuni R, MHR replica, reverse, rs70 itd nemogu uopće radit na serijali jer su jači i od laser xpro a dobro se zna da se i nardo može na serijalu napravit da radi normalno, laser xpro je po mojem idealan za serijalu a sa ovim jačim kao yasuni R se može max izvuć iz serijale
Iwo SR Tuono:
za MHR Replicu se zna da je smeće od auspuha i da ne radi dobro ni na kitu ni na serijali, bilo priče po forumu još davno.
A dobro, valjda ja neznam uštelat onda, kad ga netko na karbu složi javite mi obavezno ;)
Crazy Kuree:
--- Citat: Iwo SR Tuono - 17 Studeni, 2008, 19:28:41 ---za MHR Replicu se zna da je smeće od auspuha i da ne radi dobro ni na kitu ni na serijali, bilo priče po forumu još davno.
A dobro, valjda ja neznam uštelat onda, kad ga netko na karbu složi javite mi obavezno ;)
--- Kraj citata ---
imo sam Mhr replicu na serijali... imo je prijatelj yasuni R na serijali i da se normalno uštelat da nema rupe u ubrzanju i da ide, nije isto za di tech i karb verziju
charnel:
ditech ni nema rezonanaciju :toothy11:
sta ce mu rezonantni auspuh ? :dontknow:
Iwo SR Tuono:
ima ditech svega, razlika se osjeti, samo za ditecha je definitivno najbolji ZX/RR, sve ostalo je preotvoreno zato kažem
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju