Općenito > Generalno o skuterima
Novi skuter ali koji?
andre@26:
Ako govorimo za 50ccm onda definitivno aerox i onda ga nadograditi do kuda stignu novci ili do željenih performansi.
Ako govorimo 125ccm onda bi drfinitivno uzeo sportivu apriliu RS i vozio je onako kako izađe iz tvornice bes sređivanja.
Zašto nebi uzeo rannera 125?
Jednostavno jer ako uzmes rannera bolje uzeti odmah 200 pa si na miru, a ako ides ti 125 sregivati treba ti novca i vremena.
Evo moje mišljenje.
Sivi_Sokol:
Imam ZX iz za piaggio i minarelli. Uglavnom po vama je bolje uzeti 50 ccm s piaggio ili minarelli mašinom, to frizirat i onda kada zakonski bude dozvoljeno uzeti nešto jače. Hvala na savjetima. Samo me još zanima koji od navedenih skutera pošto su to sve zatvorene verzije ima najbolje preformanse (Yamaha Aerox, Gilera Runner, Piaggio NRG Power ili Aprilia SR?
DvdAerox:
aerox ili sr novi...
ako ides na vece kubikaze...hmm, ja bi uzeo beverly 200, velike gume a i ide dosta ok....
igor27:
ako nikad nisi imao motor neznam dal si ga vozio vjerojatno nisi :dontknow:pa mislim da bi za tebe bilo da uzmeš 50ccm
da uđeš u đir kako je to na motoru jer nisu serijale prebrze pa da stekneš nešto iskustva.
polako ga središ pa vidi onda dal ćeš ostat na tome ili hoćeš nekaj jače
to je moj prijedlog a ti kako hočeš i neznam kaj drugi misle o tome pa.................... :icon_thumright:
stuntjunkie:
AEROX nema dileme,ja se uopste na bih razmisljao!!
imao sam aerox 2004god i stvarno je super masina i mno0Ogo je izdrzljiv!!
A sada imam sr 2006god sa karburatorem i drzao sam ga 1,2km pun gas i istopila se ona kutija za euro norme(ja mislim da vi kazete termo grupa)!
Tako da "AERPX RULES"!!!Neces pogresiti!!
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju