Općenito > Generalno o skuterima

Novi skuter ali koji?

<< < (3/16) > >>

SlowRider:

--- Citat: stuntjunkie - 15 Studeni, 2008, 21:39:48 ---A sada imam sr 2006god sa karburatorem i drzao sam ga 1,2km pun gas i istopila se ona kutija za euro norme(ja mislim da vi

--- Kraj citata ---

I sad zbog te sitnice koja ti se desila jednom i nikada vise, taj skut ne valja.  ::)

Sivi_Sokol:
Iako mi se Aerox sviđa dosta je mali. Ja imam 196 cm visine. Mislim da bi mi Aprilia SR 50 R bolje odgovarala.

Brla:
neznam za ostale motor ali između runnera i sr-a je velika razlika u tome što je sa sr-om puno lakše "baratati" po cesti ono naginjanje u zavoj i to i da ne velite da je to tak jer sam naviknut na motor, frend koji se vozi na baotianu probo je runnera i sr-a i kaže da je moj puno laganiji za zavoje

crogenie:
Lako i jednostavno - runner 125 ako budes u mogucnosti.

Razlozi su mnogi, navedem neke:
- manja potrosnja
- potrebno 0% tuninga
- murija ti nece srat kad te zaustavi
- ne ides na valjke na tehnickom

Meni bi ovo bilo dovoljno da uzmem 125-ku. Kasnije si piknes neki spuh da grmi i eto ti veselja... Skuter s kojim mozes i u pm ako oces ;) 50 je uvijek 50. Sta god da promjenis jedno ti vuce drugo.

Sivi_Sokol:
Aprilia Sportcity Cube 125. Skut je zakon. Sviđa mi se. Košta oko 2000 do 2500 kn manje nego Runner ST 125. Jedina mana koja bode u oči je ta da nema mjesta za integralnu kacigu ispod sjedala. Vaše mišljenje molim.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju