Društveni kutak > Skuter klubovi / udruge

Skuter Klub Otočac

<< < (9/12) > >>

Kenny:
ovima iz tog skuter kluba ocito starci imaju para , kad svaki drugi ima novu runnericu , a cisto sumnjam da ste ih sami svojim rukama zaradili...

doc-sr150:
 :sign020:

veka84sb:

--- Citat: Kenny - 20 Studeni, 2008, 21:22:29 ---ovima iz tog skuter kluba ocito starci imaju para , kad svaki drugi ima novu runnericu , a cisto sumnjam da ste ih sami svojim rukama zaradili...

--- Kraj citata ---

E ovo je sada nisko ,koliko ti imas god? Jesi ti svoj skuter zaradio?

Ako decki idu u skolu kako su mogli zaraditi za skut ,ako su ih dobili od staraca sada ih treba na koliac nabit ,pa tko normalan bi se zalio da dobije skuter od staraca ? A mozda su decki zasluzili taj skuter ,ponasanjem skolom i slicno!

sk oto?ac:
OVaj jedan je sam zaradio ah koda su ove nove sta skupe jako meni se vise svida stari model

Kenny:

--- Citat: veka84sb - 21 Studeni, 2008, 08:15:41 ---
--- Citat: Kenny - 20 Studeni, 2008, 21:22:29 ---ovima iz tog skuter kluba ocito starci imaju para , kad svaki drugi ima novu runnericu , a cisto sumnjam da ste ih sami svojim rukama zaradili...

--- Kraj citata ---

E ovo je sada nisko ,koliko ti imas god? Jesi ti svoj skuter zaradio?

Ako decki idu u skolu kako su mogli zaraditi za skut ,ako su ih dobili od staraca sada ih treba na koliac nabit ,pa tko normalan bi se zalio da dobije skuter od staraca ? A mozda su decki zasluzili taj skuter ,ponasanjem skolom i slicno!

--- Kraj citata ---

ja imam 17 i idem u skolu , moji starci nisu NITI KUNU dali u moj skuter,i nemaju nikakve veze sa njim osim sto ga parkiravam u njihovom dvoristu. Cijelo ljeto sam radio i kupio si polovnog naravno , nemogu zaradit za novog. I vozacki sam si sam platio...  nebi to iso govorit da nisam

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju