Društveni kutak > Skuter klubovi / udruge
Skuter Klub Otočac
eladio:
--- Citat: Majstorina tony - 22 Siječanj, 2009, 12:26:00 ---boze citam kom sad sam dosao na moj skuter bio sam na svijet skutera....jako neozbiljno i balavo....aj smirite se malo.....
--- Kraj citata ---
ja tebe citam i kao da pricas neki strani jezik , mozda ti tipkovnica muca :redface: :toothy11:
Snowrider:
Svaka čast dečkima iz Otočca......i to što imaju dosta Runnera ! Al kao što kažu 18k su velike pare..! Ja sam svoj TGB dobio od roditelja tj. od tate koji ga je platio i ja sam mu dao sve pare odmah poslje mjesec dana...i sad mi nemoze nabijat da je njegov skuter samo je u papirima... :D
Iwo SR Tuono:
--- Citat: devilldey - 18 Studeni, 2008, 19:03:51 ---
A PO ČEMU TI ZNAŠ??
Kao prvo ne deri se....
A po čemu znam? Nisam nigdje vidio Statut kluba na vašem blogu.... :laughing7:
--- Kraj citata ---
a dobro, nije obavezno na net stavljat statut, bitno je da ga imaš na uvid članovima i sponzorima. Bez reganog kluba nitko s tobom neće ni da priča a za reganje kluba treba malo para al puno živaca i strpljenja pogotovo ako si no name i ako ti mama/tata nisu neke face u upravi grada, inače te samo s papirologijom i administracijom jebu dok ne odustaneš :angry7:
A o SK Otočac sam i ja čuo neke priče, ono da se sprdaju i to...da su malo ozbiljniji i znaju stantat dobro i to ljudi bi ih primjetili jer su se već izreklamirali masivno :toothy3: :toothy3:
black-rox:
Paljenje guma katastrofa,tu drže ga za rep pa šta će ti pomoćnici dok pališ gumu lol ono ja nebi stavio na net nikada,ako pališ onda pali kako spada...........
Kenny:
lol bas citam na njihovom blogu jedan ajmo rec clanak:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju