Tehnički kutak > Tuning skutera

purejet vd karb

<< < (3/3)

ichko:
KOd nas nije gorivo toliko kvalitetno,a nema se bolje nabaviti,ali mislim da bi pomoglo ako bih odma po kupovini skinuo i ocistio rezervoar i cesce mijenjao filter goriva...ako bih izvukao 5000km po svjecici to nije problem,jer sam cuo da je dosta manja potrosnja,a sto se tuninga tice,planirao bih samo neki auspuh i multivar,ne treba mi nista vise....

Jos nesto posto umjesto karba ima te injectore i ta cuda,dali se oni mogu nekako cistiti i kako

Iwo SR Tuono:

--- Citat: ichko - 13 Studeni, 2008, 22:19:40 ---KOd nas nije gorivo toliko kvalitetno,a nema se bolje nabaviti,ali mislim da bi pomoglo ako bih odma po kupovini skinuo i ocistio rezervoar i cesce mijenjao filter goriva...ako bih izvukao 5000km po svjecici to nije problem,jer sam cuo da je dosta manja potrosnja,a sto se tuninga tice,planirao bih samo neki auspuh i multivar,ne treba mi nista vise....

Jos nesto posto umjesto karba ima te injectore i ta cuda,dali se oni mogu nekako cistiti i kako

--- Kraj citata ---
priče o rezervoaru i filteru odmah zaboravi.

Evo ti moj primjer, Denso platina, 6000km odvoženih na omv super 100,a evo sad je naštelan xpro i platina je gore i očekujem da će trajat do zaribavanja ili do generalke na 25000 (sad ima 18500)...od tuninga najboljim se pokazao LEO VINCHE ZX, neznam zašto, ali s tim auspuhom mi je skuter išao najbolje,čak bolje i od lasera.Multivar ti je na ditechu neporeban ako nemaš kit jer se teško štela, a kad serijski variomat naštelaš dobro nećeš ni osjetit potrebu za multivarom.

ichko:
Eto odma ulaganje manje,znaci samo auspuh,dobra svjecica,dobro nastelovan skut i vozi... i moce mozda i preko 5000km izdrzat...a kako se vidi da treba zamjenit svjecicu,nece uopste da upali ili....

Na ono drugo pitanje ima li neko odgovor

Iwo SR Tuono:
pali on, ali trokira, prvo krene trokirat na ful gasu a onda kako crkava svjećica trokira u svim režimima, pogotovo akd je hladnije vani.

Drugo pitanje ti je da se čisti čašica injektora, krampovski rečeno to je taložnik emulzije, tj. to mu je jedna od funkcija.
A sam injektor ako ćeš radit posao se skida i nosi u bosh servis na rezonanciju i slične stvari.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju