Tehnički kutak > Tuning skutera
purejet vd karb
ive_91:
jedan bitan faktor.. ak si doma u vokojebini negdi (bez uvrede) kupi karb... ozbiljno...
vecina vas ima neke benzinske kaj daju pola voda pola benga i ovoj polovici benge je jos pola smeca i aditiva mad in china.
drugo vecina vas ima neke sus mus puteve udri tresi skoci razbi (neasflatirani putevi i lose ceste) opet tu jer injection ima hrpu elektronike od tog sveg bum tres bam svaki dan po nekoliko puta normalno da se nekaj mora shebat
treće.. ali opet ti se mozda vise isplati injection... ko zna... mozda bas bude ko moj da mu svjecka vrti 3500 za sad.. a ide i jos i jos i jos..
pitaNS:
Sto se tice jetforcea injection,cuo sam u servisu kad sam bio da ih imaju stalno,pogotovo one prve serije,sad su navodno poboljsani. To ne vazi za karb verziju,moj vec 3 godine nije stucnuo.. A da je skup pezo to jeste. Uostalom,sad tek vidim da se nisi ni interesovao za njega al nema veze da cujes i to..
malaguti f12:
ja neznam kaj vi serete protiv ie ja sam imo ditecha i da ima 150 ditech opet bi je kupio
samo pali vozi nekad i toci i mjenjaj svecice savakih 200 do 300 km
Ghoul:
e a jel mi netko moze rec zasto toliko cesto odlaze svijecice na IE? cito sam puno tema i svi stalno govore kak odlaze svijecice, al nigdje nisam uspio procitat zasto? kaj je tak neki mutavi kvar da se neda popravit? i zasto to ne srede u piaggiu/moriniu? :icon_scratch:
Iwo SR Tuono:
loš benzin i nešto drugačija struja nego na karb modelima, nepopravljivo, ali može se iskoristi 5000km po svjećici ako se stavi platina ili iridij i toči super 100 ili na tifonu onaj class benzin. pozz
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju