Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
a horvat mi reko da stavim žuti i 4,0 rolice...
ja mislim da su ove rolice ok,ni ne prevrtava se niti mi deluje da su teške jer krene lepo do 30, ali za uzrok pada okretaja od 30-50 možda trebaš kriviti serijski vario...
andy daj kupi više taj sportski vario! Kak se možeš vozit sa serijskim? Ja bi se ubil
Citat: dhorvat2 - 11 Studeni, 2008, 18:38:16andy daj kupi više taj sportski vario! Kak se možeš vozit sa serijskim? Ja bi se ubil Puno ljudi je pricalo lose price o topovom variomatu koji je svima bio kao serijski
Evo na koliko se kg zateze matica na kvacilu
Citat: SlowRider - 11 Studeni, 2008, 18:53:27Evo na koliko se kg zateze matica na kvacilu A ja samo spremam te slikice u jedan folder... 5 KILA?A @malaguti f12 veli da se to samo malo stegne... Ja sam svjestan koja je to sila kad tijekom vrtnje na 30 tisuća okretaja žuti centralni bubne kuplung u zvono i može bit velikog sranja i ja sam uvijek to jako stezal! Ne prejako... Po osjećaju!Nemam 38 ključ ali sam uzeo veliki 41 ključ i bubnul tanku rašpu debljine 3 mm između ključa i šerafa i dobro je ko da je 38 ključ
Kod mene je matica 41mm, ovisi jel orginal ili neka zamjenska....
horvat kaj me *ebeš... pa pogle mi setup !!!!!halooooooooooo ovak ne prevrtava nigdje, remen je star 1000 km.. kevlar..iam malossi multivar, fly i kevlara... a ako stavim žuti, trebaju bar rolice 5.0... jer sa bijelim stavim 4,7 koje su sad su onak najtaman jer s 4.4 pevrtava previše.. a ovu rupu usranu nemogu maknut nikak od 30-50
Citat: andy - 11 Studeni, 2008, 20:38:55 horvat kaj me *ebeš... pa pogle mi setup !!!!!halooooooooooo ovak ne prevrtava nigdje, remen je star 1000 km.. kevlar..iam malossi multivar, fly i kevlara... a ako stavim žuti, trebaju bar rolice 5.0... jer sa bijelim stavim 4,7 koje su sad su onak najtaman jer s 4.4 pevrtava previše.. a ovu rupu usranu nemogu maknut nikak od 30-50Sorry, nisam vidio setup! Kaj si imal taj setup i onda kad smo se dopisivali na PM?Jer Ja stojim iza svojih riječi kaj sam napisal... Ali to je setup za serijski prijenos!Malossi ionak ima 16x13 rolice i odmah su drukčije gramaže u pitanju... Ja sam na Multivaru vozio sa bijelim federom i 5.1 grama rolicama! I bilo je donekle dobro...Jedno pitanje... Koja šajbica ti je između bolcne varia i ventilatora? Kolko je debela po prilici ak ju imaš?
da taj setup je već negdje 1 mjesec... a meni je sad bijeli sa 4,7 rolama pa vidiš kak ima rupua šajbica je ona koja je bila i prije, neznam kolko mm... a iza varia do radilice je ona šajbica koju je slow imao...
Jer Ja stojim iza svojih riječi kaj sam napisal... Ali to je setup za serijski prijenos!