Tehnički kutak > Tuning skutera
Koji auspuh staviti na serijskog aeroxa?
dhorvat:
--- Citat: Brla - 08 Prosinac, 2008, 18:50:59 ---ma ja sam naviknut svako jutro na stanicu s motorom jer mi teleporter neradi :laughing7: pa mi nije zima samo mi je važno da je cesta suha i derii :jerk:
--- Kraj citata ---
Kad bolje razmislim, u tvojim godinama sam imal istu priću. Kod nas ne voze baš busevi ali sam 3 km od Samobora gdje idu svakih 15 minuta i tamo sam začas sa motorom bio, jer su ceste do tamo vozne za folgas! :icon_thumright:
aerox92:
spam(shvatam)......odgovorite na pitanja.?
Brla:
a neznam ak misliš zauvijek ostat na serijali uzmi zx mada je precijenjen i za te pare dobiš nešt bolje (niklovan auspuh i karbonski prigušivać) i takvi auspusi rade na većim okretajima od zx-a koji ima snagu na nekih 8500-9000 okretaja dok npr yasuni r bez problema vrti preko 10000 a s6 pro replica nešto manje - sve u svemu motor bi trebo bolje ić sa replicom nego sam zxom :icon_thumright:
Djera:
--- Citat: Brla - 08 Prosinac, 2008, 22:34:37 ---a neznam ak misliš zauvijek ostat na serijali uzmi zx mada je precijenjen i za te pare dobiš nešt bolje (niklovan auspuh i karbonski prigušivać) i takvi auspusi rade na većim okretajima od zx-a koji ima snagu na nekih 8500-9000 okretaja dok npr yasuni r bez problema vrti preko 10000 a s6 pro replica nešto manje - sve u svemu motor bi trebo bolje ić sa replicom nego sam zxom :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
Istina,ali replicu je teze ustelovat,volio bih ja da je i ona skuplja,ali da se fino dobiju federi i rolne koji odgovaraju spuhu,ovako te isto izadje jer moras dodat jos pare za to.
dhorvat:
Yasuni mi se sviđa jer ima blažu i širu strminu na krivulji ubrzanja, što znači da radi na malo većem rasponu okretaja od ostalih spuhova i samim time se za par nijansi lakše uštima :icon_thumright:
A i vele da je jedan od najkvalitetnijih u tom cijenovnom rangu
ZX je skup ako se ne varam radi karbonskog prigušivaća! Jednom prilikom sam htio kupiti novi i koštal je ko 80% cijelog auspuha :dontknow:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju