Tehnički kutak > Tuning skutera

Koji auspuh staviti na serijskog aeroxa?

<< < (5/9) > >>

aerox92:

--- Citat: aerox92 - 08 Prosinac, 2008, 16:13:17 ---pa prewishe je to para za zx??bolje stage 6 race replica?za 140€ niklovani!

--- Kraj citata ---

dhorvat:

--- Citat: Brla - 08 Prosinac, 2008, 17:20:53 ---prijatelju problem je u tome kaj se nema para  :toothy12:

--- Kraj citata ---

To je već drugi par kobasa  :icon_biggrin:

I ja bi imao savršeno poštelan prijenos da ima para. A kaj kad nikak neće s neba past  :angry7: To sigurno Ivo Salamander gore čuva da nebi koja kuna pala dole i razbila kome glavu  :toothy3:

Brla:

--- Citat: dhorvat2 - 08 Prosinac, 2008, 18:28:44 ---
--- Citat: Brla - 08 Prosinac, 2008, 17:20:53 ---prijatelju problem je u tome kaj se nema para  :toothy12:

--- Kraj citata ---

To je već drugi par kobasa  :icon_biggrin:

I ja bi imao savršeno poštelan prijenos da ima para. A kaj kad nikak neće s neba past  :angry7: To sigurno Ivo Salamander gore čuva da nebi koja kuna pala dole i razbila kome glavu  :toothy3:

--- Kraj citata ---
ma bit će valjda sad oko Božića nš bude Djed Mraz sponzoriral neš novaca  :toothy12: pa će bit i video i sve  :jerk: :jerk:

dhorvat:

--- Citat: Brla - 08 Prosinac, 2008, 18:46:05 ---ma bit će valjda sad oko Božića nš bude Djed Mraz sponzoriral neš novaca  :toothy12: pa će bit i video i sve  :jerk: :jerk:

--- Kraj citata ---

Daj kud ćeš sad, smrznut ćeš se  :icon_biggrin:

Ja danas taman reko idem filmić ubrzanja snimit i skužim da je ispred mene uzbrdica i još k tome me mobitel raživciral pa sam se doma vratil  :toothy12:

Brla:
ma ja sam naviknut svako jutro na stanicu s motorom jer mi teleporter neradi  :laughing7: pa mi nije zima samo mi je važno da je cesta suha i derii  :jerk:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju