Općenito > Maxiskuteri

VXR 200 ------> GP1 250

<< < (10/12) > >>

black-rox:

--- Citat: PAVOPUSKA - 09 Studeni, 2008, 23:27:50 ---ajde sta sad, svak svog konja hvali......uvijek bilo i bit ce!

--- Kraj citata ---
Uf ja ne hvalim to svi znaju kako ja rečem za svoje krama i takve stvari baja jer ako nešto ne valja ja ne hvalim,a moje motore hvale drugi tako da ne moram ja :frajer:

Aleksandar:

--- Citat: black-rox - 09 Studeni, 2008, 23:34:12 ---
--- Citat: PAVOPUSKA - 09 Studeni, 2008, 23:27:50 ---ajde sta sad, svak svog konja hvali......uvijek bilo i bit ce!

--- Kraj citata ---
Uf ja ne hvalim to svi znaju kako ja rečem za svoje krama i takve stvari baja jer ako nešto ne valja ja ne hvalim,a moje motore hvale drugi tako da ne moram ja :frajer:

--- Kraj citata ---

dakle na istom smo.

black-rox:
Evo Irsel pročital ovo i popizdio i napisal mi ovo na msn da stavim tu

...kompa,dodi kad god oces u rijeku..da ti pokazem kako se vozi...pa da vidimo kolika si faca...

Aleksandar:
je

evo krecem odma za rijeku

lol komedije

sam nek se taj "rossi" -irsel ganja kolko moze

bit ce jedna kamikaza manje i manje opasnosti za druge na cesti

igor.sb:
koji vrtic :P

btw...pavopuska koliko je puta receno da derbi nema sta traziti protiv vxr-a  :dontknow:

i netko je spomenuo leo v sbk, ima ga frend na derbiju i nije to to, na visokim okretajima iz spuha pocne sistat, kazu dosta iritirajuce, isti taj decko je imao i 2 deaka, na novom sa ne razvaljenim krilcima mu se doslovce dizao prednji kraj na startu  :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju