Neznam kakvi su to lakireri koji naplaćuju 500kn za farbanje skutera.
Razgovarao sam sa 2 lakirera iz zagreba, jednim tu s foruma i sva 3 naplaćuju farbanje oko 2000kn i to samo za vanjske plastike (radi se o novom runner-u)
Malo koji dobar lakirer uzima manje od 1000 kuna za lakiranje samo vanjskih plastika, aj ok ako nisu razbijene pa ih samo triba pošmirglati i lakirati, možda, al ako ih triba variti i kitati, onda ipak malo više od šugavih 500 kn. Znate li vi uopće koji je to posa?
materijal:
boja ( perla ) recimo da trebas litru boje...a deci perle je 40 kn...znaci 400 kn...pa onda špricgit 100 kn...+primer+antisikonsko cistilo+ šmirgl papir 20-ak kn+ lak
jbg neznam cijene za sve al tak je otprilike kod nas. znam jer sam ja svog bojao..tj frend mi je bojao..a on radi u trgovini boja i lakova
+ ruke majstora koji ce ti radit ( do sad sto sam nabrojo je vise od 500 kn )
+ komora
ako ti nisu maske razbijane tj izgrebane...moguce je da lakirer nestavi špricgit ..nego samo skine stari lak s njih i pične boju na to ( nece vam ni ovako otpadat boja ali svejedno ) ( pa je zato jeftinije..)
i dobro ste vi rekli...da malo ko uzme manje od 1000 kn...
ja sam proso dosta jeftino s tim da mi frend jako malo uzeo za ruke...a bojo sam cijelog runnera..i hrapave maske i felge...ZNACI SVE SVE