Općenito > Generalno o skuterima
azbestna traka
igor.sb:
ne znam sta ce neeru azbesna traka
al nju stavljaju super cool tjuneri, nesto kao izolator, zadrzava temperaturu, veca temperatura brzi protok ispusnih plinova..tako nesta
a uz to je i kancerogen, tj njegovo rezanje bla bla
Drnda:
imao mi jedan frend toga, znam da je na ovom skutu kojeg sada vozim na spuhu ona stala, ali stala je zato jer taj lik nije znao stegnuti spuh kako treba :angry7:
devilldey:
Bolje ti je stakleno platno. Dobar toplinski izolator ako ti treba za to. Ne gori
neer:
ocu si napravit sal za zimu.ma zajebavam se ocu rezat auspuh i nabubat umjesto one serijske vune azbest.a iako ostane sta sastrane omotat granu auspuha azbestom...ni jedan pametan post di sta gdje ima kupiti pa dajte neki pametan odgovor
robert:
--- Citat: neer - 09 Studeni, 2008, 17:19:16 ---ocu si napravit sal za zimu.ma zajebavam se ocu rezat auspuh i nabubat umjesto one serijske vune azbest.a iako ostane sta sastrane omotat granu auspuha azbestom...ni jedan pametan post di sta gdje ima kupiti pa dajte neki pametan odgovor
--- Kraj citata ---
pa dobio si pametan odgovor od igora! bježi od tog sranja, nemoj se trovati a i ostale ljude oko sebe! asbestna vlakna bi prolazila kroz aauspuh i trovao bi ne samo sebe nego sve one u tvojoj blizini! pogodi zašto se azbest skida svugdje i zabranjuje? rak pluća i ostalih organa
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju