Općenito > Generalno o skuterima

azbestna traka

<< < (3/6) > >>

devilldey:

--- Citat: neer - 09 Studeni, 2008, 17:19:16 ---ocu si napravit sal za zimu.ma zajebavam se ocu rezat auspuh i nabubat umjesto one serijske vune azbest.a  iako ostane sta sastrane omotat granu auspuha azbestom...ni jedan pametan post di sta gdje ima kupiti pa dajte neki pametan odgovor

--- Kraj citata ---

Ti nisi baš čist. Ako hoćeš da ti se skut DERE a da ti ne pregori vanjski plašt na spuhu onda stavi neku topinsku vunu umjesto serijske i amen.

neer:
ma gotovo je ide zabest nezaniuma me...radio sam masui puta s azbest uzem i jos sam ziv.

robert:
tebi nije za pomoći! sorry što ti ovo moram ovako direktno reći ali tebi fakat nepomaže ni psihijatar! ne riskiraj svoje i tuđe zdravlje! mislim svoje možeš ali nemoj tuđe!

neer:

--- Citat: robert - 10 Studeni, 2008, 17:44:29 ---tebi nije za pomoći! sorry što ti ovo moram ovako direktno reći ali tebi fakat nepomaže ni psihijatar! ne riskiraj svoje i tuđe zdravlje! mislim svoje možeš ali nemoj tuđe!

--- Kraj citata ---
nisam znao da je toliko stetan j****u...stavljamo to u vrata za kamine i peci dobro sluzim se rukavicama ali nisam znalo da je bas tako stetan....ali jel postoji kakva traka da se ponasa na visokoj temperaturi poput azbesta???

roberte sta se sekiras :)

igor27:
loooool  ljudi pa neće se odmah otrovat ako malo radi sa azbestom,pa s tim moraš radit godinama da bi ti neš bilo ne......a kaj sve pojedete a neznate?

a di je možeš nabaviti neznam primjer probaj negdje na otpadu pitati oni svašta drže tamo pa možda neko ima... :dontknow:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju