Ostalo > Svijet računala i mobitela
stigao iPHONE
sfreak:
danas ga drzao u rukama i malo drkao po njemu...majke mi ako bi dao 1500kn najvise za to...koji ce mi to vrag...sad imamk800 koji mi je sasvim dovoljan...i uzeo sam ga samo zato jer su mi poceli odbijat +club bodove jer je pretplata istekla...stoji mi u ladici 3310 koji je prejeben mobitel i meni najbolji...
da ne bi govorio sta mos kupit za 7 milja kuna, a ne neki iPhone...ili one iPodove isto preskupe...
Bokygs:
Ma ja to ne bih nikad kupio,to mi je bezveze :nono:
seba:
svaka bena ima svoje veselje. npr mojoj mami je glupo sta ulazem tolko para u skuter ali sta mogu kad to volim :toothy9:
igor27:
pa ljudi kaj vam je nebi ja to kupio samo kažem pa :toothy3:nisam blesav bacit 7 milja aloooo
vidite da su ljudi u redovima stajali da kupe to ja ga nebi kupio samo mi je prošlo kroz glavu :nono:
Drnda:
taman vidio na HRT-u, ljudi u redovim stoje, ne bih za to dao max 2000 kn, a radije bih ulupao ih u skut, ionako sam zadnja 2 moba prodao radi skuta pa ne zelim tako nesto uzimati, iako sam ga mogao prije 3 mjeseca uzeti za 2000 kn novog od 16 giga bijelog... ma mob je po meni sranje
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju