Ostalo > Svijet računala i mobitela
stigao iPHONE
ChRiStIaN:
Sranje!
Bluetooth ima mos ga uparit sam os drugim iphoneom!
Ir nema
MMS nema
kamera u kur*u
jedino kaj iam je dizajn...a cijena 7000 kuna!
Prije nekoliko dana uzeo N95 8GB i prezadovoljan!
neer:
ma drlog ja danas na poslu i dodje ovaj jedan lega sto inace radi s nama u grupi kao firme.momak ima aj fon ma daj same muke snjim ma drlog teski ja nosim n95 8 gb i pila i po je ma j#bo ta americka sranja
X-Thug:
sad ce mo se i vridjat eli :angry9: :angry9: :angry9: ja iman iPhone odavno onaj 2g 8 GB kamera mi uoce nije losa,besplatan internet,sta ce mi mms kad mogu primit mejl,a uostalom meni ovo sluzi samo zbog karte i zvanja i nista drugo
ChRiStIaN:
--- Citat: X-Thug - 07 Studeni, 2008, 20:53:59 ---sad ce mo se i vridjat eli :angry9: :angry9: :angry9: ja iman iPhone odavno onaj 2g 8 GB kamera mi uoce nije losa,besplatan internet,sta ce mi mms kad mogu primit mejl,a uostalom meni ovo sluzi samo zbog karte i zvanja i nista drugo
--- Kraj citata ---
da x al gle ovo...
Imas iphone koji u prodaji kosta 7k kuna i kaj imas? Sve ono kaj ima i N95 npr ili N96 a koji su jeftiniji dosta
+ jos imas mogucnost za stavit garmina a ne neki drlog od applea, imas mms ak pozelis nekom slat a nema mail, imas bluetooth, ma fak, imas SYMBIAN! Mislim da sam s tim dosta reko...
i za kraj:
:laughing7:
X-Thug:
ajde mi ti sa kompa posalji mms na mobitel i kad to budes uspia onda mi se javi :hmh:
uostalom ja ne dr*am na tehnologiju i to N95 i N96 meni nista ne znaci ka ni tebi shure,hama ili bavaria 45
a to da ocu pokazat da iman para (sta neman) onda bi ostavia 10 t e da mi viri iz djepa
i ako pitas koji mobitel iman iman V3 i jako san sritan sa njim iako ni s njim nemogu primit MMS jer mi nesto nevalja
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju