Tehnički kutak > Tuning skutera
Aerox - Hebo variomat
gumy:
--- Citat: 2TDottore - 06 Studeni, 2008, 22:47:08 --- i cak bolje od topovog variomata
--- Kraj citata ---
svaki variomat je bolji od topovog ;)
DvdAerox:
--- Citat: gumy - 07 Studeni, 2008, 09:21:04 ---
--- Citat: 2TDottore - 06 Studeni, 2008, 22:47:08 --- i cak bolje od topovog variomata
--- Kraj citata ---
svaki variomat je bolji od topovog ;)
--- Kraj citata ---
Ja nemam primjedbi na topov.....jako dobar, steta samo sta su kanali poslje nekih 6tkm izgubili kromirani sloj pa performanse su padale cim bi se malo sprljao...ali svejedno bi motor isao jako dobro....neznam sta se ljudi na njega zale....variomati su potrosna roba...nece ti nijedan trajat zauvjek i davat optimalne performanse.....
@horvat........... to ti nije dobro za radilicu, ali radi kako hoces, moze se raspast, a mozes se vozit i do vjeke vjekova...kozna...
gumy:
eto što sam dhorvatu napiso na pm.
imao sam prilike 3 topova variomata probati, i sa svakim su razlike bile minimalne, jedan od tih je kupljen nov. nakon topovih sam probao i običan multi, mhr multi, polini speed control i svaki radi puno bolje, od svih tih mhr multi se najbolje pokazao. sa topovim je sami start nakon puno štelanja bio više manje ok, ali je uvjek imao glupu rupu kad ideš 5-10 na sat i daš ful gas do nekih 30. svašta sam probao, od svih centralnih za minarelli, 3 kvačila, orig polutke, malossi polutke, 2-3 remena, valjčića ni sam neznam kolko.
DvdAerox:
mhr multi imam i ja.... i nema smisla usporedjivat ta 2 varia... volio bi probat obicni multivar i topov (oba dva nova)
dhorvat:
--- Citat: DvdAerox - 07 Studeni, 2008, 10:44:41 ---mhr multi imam i ja.... i nema smisla usporedjivat ta 2 varia... volio bi probat obicni multivar i topov (oba dva nova)
--- Kraj citata ---
Dečki kaj vam je to obični multivar? :icon_scratch:
Ja vam imam obadva, serijski vario i top vario, imam i Multivara koji je u penziju otišo jer je puko jedan klizač... Naočigled su serijski i top identični... Al malo su drukčiji kanali i prednja strana je drukčije obrađena i dobiješ uz TOP ventilator i bolnu za koje još nisam provjerio dal su identične serijskima...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju