Tehnički kutak > Tuning skutera
Aerox - Hebo variomat
2TDottore:
--- Citat: dhorvat2 - 07 Studeni, 2008, 11:03:41 ---
--- Citat: DvdAerox - 07 Studeni, 2008, 10:44:41 ---mhr multi imam i ja.... i nema smisla usporedjivat ta 2 varia... volio bi probat obicni multivar i topov (oba dva nova)
--- Kraj citata ---
Dečki kaj vam je to obični multivar? :icon_scratch:
Ja vam imam obadva, serijski vario i top vario, imam i Multivara koji je u penziju otišo jer je puko jedan klizač... Naočigled su serijski i top identični... Al malo su drukčiji kanali i prednja strana je drukčije obrađena i dobiješ uz TOP ventilator i bolnu za koje još nisam provjerio dal su identične serijskima...
--- Kraj citata ---
vidis da se svi dive tvom hebo racingu daj nam malo objasni dal je stvarno dobar kak si reko.mozda si ga i mi kupimo.Al onih 6 razlicitih rolica fora izgleda.Kak ti je palo na pamet da to stavis. :cevru:
dhorvat:
--- Citat: 2TDottore - 07 Studeni, 2008, 11:08:40 ---vidis da se svi dive tvom hebo racingu daj nam malo objasni dal je stvarno dobar kak si reko.mozda si ga i mi kupimo.Al onih 6 razlicitih rolica fora izgleda.Kak ti je palo na pamet da to stavis. :cevru:
--- Kraj citata ---
Stvarno neznam... Kaj nebi iz očaja i ti počel tak razmišljat? :toothy10:
2TDottore:
--- Citat: dhorvat2 - 07 Studeni, 2008, 11:23:09 ---
--- Citat: 2TDottore - 07 Studeni, 2008, 11:08:40 ---vidis da se svi dive tvom hebo racingu daj nam malo objasni dal je stvarno dobar kak si reko.mozda si ga i mi kupimo.Al onih 6 razlicitih rolica fora izgleda.Kak ti je palo na pamet da to stavis. :cevru:
--- Kraj citata ---
Stvarno neznam... Kaj nebi iz očaja i ti počel tak razmišljat? :toothy10:
--- Kraj citata ---
iskreno bi pa sto bude bude.Samo se nadaj da ti se nece razletit nova mhr radilica. :uff:
DvdAerox:
imas 3 varia od malossia za roxa (a mozda i druge...)
multivar obicni
multivar mhr, s njim moras skinut onaj kuplung paljenja ili kako se to vec zove alnaser, anlaser (uvjek zaboravim :dontknow: )
multivar mhr za oveRange, isto ko i multivar mhr ali ima role 19*15.5 ako se ne varam...
2TDottore:
ma Hebo rules. :grejt:
i to sa sarenim rolicama. :u_plac:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju