Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Sr tjuning by BALTAZAR-NOVO EWO1 MAX prelazak u 180 SR BB

<< < (20/42) > >>

igor.sb:

--- Citat: boulybox - 04 Siječanj, 2018, 21:08:27 ---Tocno to sta si reko, ja sam onda krivo mozda napiso, za 125cc kaze dvije sajbice jedna do druge, a za 180 iza do kalote, al sta nije serijska sajbica kod ventilvara 0,5 mm? Ja sam nedavno kupio novu i dimenzija je 35x17x0,5. A ova polini je cini mi se isto 0,5mm. Vario je 241.608 i kaze pratit slike 7-10/11.
Mi kad smo meni slagali vario smo zajebali jer nismo bas pozorno pratili pa smo ga slozili gore al smo samo 0,5mm sajbicu stavili na bolcnu a drugu nismo ni upotrijebili. Jedino ako ventilvari 125 i 180 nisu jednaki?

--- Kraj citata ---
E moji cuneri
Ovako, u originalu postoje dvije sajbice (bio blok 125, 150 il 180) koje uvijek moraju biti, bilo original vario il ne
Tanka plave/ljubicaste boje 0.5x35x17mm to je ta koju ti spominjes i ona ide iza krune kurble, ako gledamo redosljed od matice do polutki radilice
I debela koja sjeda u ventilator do bolcne 1x32x17mm
A polini tanka po uputama za 125 ide do te debele tik uz bolcnu, il po uputama za 180 tanka ide do distancera, sto je po meni suludo jer odmices cijeli vario van ravnine s polutkama, i to nisam ni probavao jer mi suludo izgleda

Kod sebe sam slagao ili sa takom polini sajbom do bolcne il bez, sa njom naravno osjetis malo na startu i vise se vrti cijelo vrijeme, logicno

Ugl original tanka prije ventilatora i debela 1mm u ventilatoru MORAJU biti, a ova polini po zelji

aprilija top:
Ima igor pravo treba bit poslozeno po uputama sve kak proizvođac nalaze.hvala na savjetima. :notworthy: :notworthy: :notworthy:

boulybox:
Da tak sad imam slozeno na spu kak si reko 0,5 kod krune i 1mm do bolcne, bez ikakvih polini dodataka. A za ovo sta uputstvo kaze budem pito decka koji ima taj vario na spu u kombi sa plavim federom jel on mozda isprobo da cijeli vario izbaci prema van, treba probat :dontknow:
A ja sam imo problema s tim polinijem na AC-u jer sam imo skemijano sve malo Ac malo Lc. Komplet masina od dragstera 125 sa 172 ac termogrupom. Jos samo jedno brzinsko pitanje jel ima razlike u variomatima 125/150?

Fast Nrg:
Razlika je kaj treba znat kemijat :icon_thumright:

aprilija top:
Nije u kemiji bas sve ponekad je i upute dobro procitat.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju