Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Sr tjuning by BALTAZAR-NOVO EWO1 MAX prelazak u 180 SR BB

<< < (19/42) > >>

aprilija top:
to je setup 14.7 na ser spuhu ali vozi i s joliem al moram jos stelat.moraju lakse ic oko 13 pucam ne nize jel mi sad digne na 7800rpm pa mi padne na 7300 a jolly trazi 8400 rpm
imam koso cuka pa od prilike znam okretaje. ja sam zel centralni od polinia za fxr a 180 kak pise da je za njega,hm iskreno meni se cinila kratka zmontirana je prosle g u 4 mj kak sam sve kupil novo i od tad do sad vozi sam sam, auspuh provizore stavio(jolly),  vario se dobije 0.8 sajbica.a naravno stavljena je 1.8 debljina.

boulybox:
Imas pravo listam uputsva koja sam dobio s variom i stvarno se navodi za 125 runner da se stave dvije sajbice po 0,5mm izmedu ventilvara i bolcne a za 180 kaze 0,5 na normalnomjesto do ventilvara a 0,5 iza do onog distancera. Ipak treba citat uputstva, i sad ispada da zato meni mozda 172 ac nije iso dobro sa tim variem jer je bilo skroz krivo slozeno. :notworthy:

igor.sb:

--- Citat: boulybox - 04 Siječanj, 2018, 17:15:06 ---Imas pravo listam uputsva koja sam dobio s variom i stvarno se navodi za 125 runner da se stave dvije sajbice po 0,5mm izmedu ventilvara i bolcne a za 180 kaze 0,5 na normalnomjesto do ventilvara a 0,5 iza do onog distancera. Ipak treba citat uputstva, i sad ispada da zato meni mozda 172 ac nije iso dobro sa tim variem jer je bilo skroz krivo slozeno. :notworthy:

--- Kraj citata ---

De slikaj to, sta nisu ista upustva kao i na linku gore?

Po ovim slicicama, za 125 kazu da sajbica ide do bolcne zajedno sa stock debelom sajbicom sto sjeda u ventilator
A za 180ccm da ta tanka sajbica ide do distancera koji sjeda u kalotu

boulybox:
Tocno to sta si reko, ja sam onda krivo mozda napiso, za 125cc kaze dvije sajbice jedna do druge, a za 180 iza do kalote, al sta nije serijska sajbica kod ventilvara 0,5 mm? Ja sam nedavno kupio novu i dimenzija je 35x17x0,5. A ova polini je cini mi se isto 0,5mm. Vario je 241.608 i kaze pratit slike 7-10/11.
Mi kad smo meni slagali vario smo zajebali jer nismo bas pozorno pratili pa smo ga slozili gore al smo samo 0,5mm sajbicu stavili na bolcnu a drugu nismo ni upotrijebili. Jedino ako ventilvari 125 i 180 nisu jednaki?

aprilija top:
Eee da ventilatori tbg je deblji i tezi od org pia ventilatora imam oba doma pa cu stavit slike usporedbe.ventilatora ovi zamjenski tbg imaju i drukciji kut nego org pia.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju