Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Sr tjuning by BALTAZAR-NOVO EWO1 MAX prelazak u 180 SR BB
dario007:
Cok-Stavljo sam dva kilera jer sam za to imao mogucnost.
Mogao sam stavit i jedan veliki,ali onda nema dovod i odvod zraka kao serijski,pa je to opet polovican posao,a plastike nisam htio busiti.Druga stvar sto je nrg jako uzak,pa je onda i izbor kilera suzen.U planu je i ventilator ubacit iza gornjeg kilera.Objasni mi kako pumpa ne istera zrak iz glave i zasto je tamo odzracnik?
Aprilia top-ne moras vrijedjati,ja sam samo naveo primjer i dao ti savjet.Ti ga mozes i ne moras prihvatiti,ipak svatko radi za sebe.Postavljas slike i radove na forum,pa onda prihvati savjet,kritiku i pohvalu.
Pogledaj shemu auto hladjenja,svaki kiler ima cep,crijevo,odzracno mjesto ili izvod prema posudi,odnosno rijeseno da ne moze ostat zarobljen zrak.
Kaj nije jednostavnije u vrh tog tvog kilera staviti odzracnik i rijesit problem,a ne da izvrces skuter naopacke...?
Inace taj kiler stoji okomito na vespi,pa nema potrebe da ima odzracnik i slicno jer zrak sam ode prema gore.Znaci slicna situacija kao i na mom preradjenom kileru.
aprilija top:
ma dobro je to tak ,a vidim da si se susreto s japanskim autima pa znas da oni nemaju odzracnik npr moj suzuki itd al nvz sistem je pod pritiskom i dalje nebuloze o zraku u sistemu se nepotrebne jel nemam termostata cisti protok i kiler moze stajat kagot kroz njega ce uvjek cirkulirat voda nebitno di zu izvod.A nis ici cu puno po zadnje i cirkulirat ce ak nis :icon_tongue: :icon_tongue: :icon_tongue: sve kritike prihvacam to mi nije problem a vrijeđat nisam ni pocel.hahah 99% je filozofa na forumu a malo mehanicara i elektricara kaj se kuze ostalo mineri.svako dela kak misli na svakom forumu su nesuglasice ja do prije 1g nisam htio cut za pia al jbg silom sam moro prec s mina na bb a lepo mi je bilo vozit ewa za po cesti :icon_tongue: :hello: :laughing6: :laughing6:
Fast Nrg:
--- Citat: aprilija top - 07 Veljača, 2018, 17:42:42 ---A nis ici cu puno po zadnje
--- Kraj citata ---
Ajde da i to vidim :headbang:
dario007:
Onda moje isprike,ono tvoje "mororu"se moglo procitat moronu ili motoru.Nisi stavljao tocke i zareze,pa nezz sta si ti mislio...
Japanezeri imaju uglavnom cep na kileru,Korejci posudu do hladnjaka,Njemci izvod crijeva itd,uglavnom jedno od onoga kaj sam gore pisao.
Da sad ne trujemo temu dalje,tuniraj,slazi i naj se sekirat... :icon_thumright:
Tomi_ZG:
Pa motoru je mislio j#bo ga ti,ne postoji kiler na moronu(osim ak ga dotični ne nosi okolo sa sobom(moron)) ;D
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju