Općenito > Generalno o skuterima
Preporuka polovnog skutera od 50 ccm
Agil:
--- Citat: marko.p - 06 Studeni, 2008, 13:01:42 ---1.prestavi se
2.nitko kineza ne hvali,osim Agila i sl.
3.4500 kn za svaki skuter je malo....pa kako da je dobar a košta 4500 kn
4.nebi se isplatilo kupiti baotina
5.skupi 1000 ojra pa kupuj skuter
--- Kraj citata ---
1. pretstavi se
2. Agil ne hvali kineske skutere, gadio je svog taiwanca, a sad se ponosi s njim
3. 4500 Kn je malo, skupi još 1500 i kupi SyM Orbita, ili još malo više i kupi Agility-ja
4. nemoj kupiti Baotina, iako neki ljudi koji ga imaju , a mogu kupiti što hoce, kunu se da im je to najbolje uloženih 3800 kuna
5. skupi 1000 ojra, i nemoj nikako kupiti dvotaktni (2T) skuter..
crogenie:
--- Citat: Agil - 06 Studeni, 2008, 23:11:55 ---5. skupi 1000 ojra, i nemoj nikako kupiti dvotaktni (2T) skuter..
--- Kraj citata ---
Da, pa bolje mu je kupit 4t koji u toj zapremnini ne ide s mjesta...
Skupi jos 500-1000kn i uzmi nesto renomiranije - NRG u losijem stanju, Peugeot SF2, itd. Samo pazi kad kupujes, povedi nekog tko se kuzi da ti ne uvali netko neki krs.
Sretno!!
craz:
Ok, hvala na savjetima. Pričat ču s frendom. On vozi več godinu dana, ima vozačku, nabrijava svog itd. Stvarno se kuži u to. Ja iskreno ne :)..
A Agil šta ti se imam predstavit? Dolazim iz RIjeke. Wauuu :laughing6: ;D
2TDottore:
--- Citat: dhorvat2 - 06 Studeni, 2008, 18:18:33 ---Imam preporuku, nemoj izbjegavat polovne kineze. Cura ima svojeg nekih 34 mjeseca i svaki 13 tjedan skuter odluči upalit i neće se ugasit. Onda se nakon 2 dana može ugasit. Kočnice su najbolje u klasi. Ak već uzimaš kineza uzmi polovnog i ne moraš brinut za njega te uopće nemoraš mijenjati dijelove kao npr. kočnice.
--- Kraj citata ---
Pogledajte samo ove preporuke.pa to je prestrasno i nemoguce da je istina. :icon_scratch:
Ovaj horvat mora da je jucer malo vise popio ili su ga prisilili ovi iz Kine da to kaze ili mu dobro platitli. :hahahaha:
exfreerider:
A vespa :dontknow: :frajer:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju