Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..
Kolko vas je zaintersiranih za vožnjicu do Rijeke ???
3alfa3:
--- Citat: Iwo SR Tuono - 17 Studeni, 2008, 21:59:36 ---ja sam računao da si ti stariji leek, tipa 35 godina i to, beeeed :angry7: :angry7: :angry7:
--- Kraj citata ---
A sto fali ako neko ima 35?
;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
dhorvat:
--- Citat: Iwo SR Tuono - 17 Studeni, 2008, 21:59:36 ---ja sam računao da si ti stariji leek, tipa 35 godina i to, beeeed :angry7: :angry7: :angry7:
--- Kraj citata ---
Ko? Dottore? Pa on je klinac još... Nick na forumu nema veze sa njim jer je totalni fušer i Stalker mu je u raspadnom stanju.
I upali svakih dva tjedna i onda se neće ugasit :rofll: :rofll: :rofll:
2TDottore nick je zapravo The Doctor od četrdest-šestice ali ga je malo preoblikobal :beah:
2TDottore:
--- Citat: dhorvat2 - 18 Studeni, 2008, 10:33:42 ---
--- Kraj citata ---
Ko? Dottore? Pa on je klinac još... Nick na forumu nema veze sa njim jer je totalni fušer i Stalker mu je u raspadnom stanju.
I upali svakih dva tjedna i onda se neće ugasit :rofll: :rofll: :rofll:
2TDottore nick je zapravo The Doctor od četrdest-šestice ali ga je malo preoblikobal :beah:
--- Kraj citata ---
no comment. :thefinger:
Ive_MHR:
ja ga npunio u puli 70kn jos mi rezervar pusta 210km malo vise i jos se peljem :toothy9: :toothy9:
Al ove aprilie slabo nesto idu a IWO :icon_biggrin:
2TDottore:
--- Citat: Ive_MHR - 18 Studeni, 2008, 12:57:05 ---ja ga npunio u puli 70kn jos mi rezervar pusta 210km malo vise i jos se peljem :toothy9: :toothy9:
Al ove aprilie slabo nesto idu a IWO :icon_biggrin:
--- Kraj citata ---
a pogotovo ovi rs-ovi 125. :toothy12:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju