Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

Kolko vas je zaintersiranih za vožnjicu do Rijeke ???

<< < (22/24) > >>

3alfa3:

--- Citat: Iwo SR Tuono - 17 Studeni, 2008, 21:59:36 ---ja sam računao da si ti stariji leek, tipa 35 godina i to, beeeed  :angry7: :angry7: :angry7:

--- Kraj citata ---

A sto fali ako neko ima 35?
 ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

dhorvat:

--- Citat: Iwo SR Tuono - 17 Studeni, 2008, 21:59:36 ---ja sam računao da si ti stariji leek, tipa 35 godina i to, beeeed  :angry7: :angry7: :angry7:

--- Kraj citata ---

Ko? Dottore? Pa on je klinac još... Nick na forumu nema veze sa njim jer je totalni fušer i Stalker mu je u raspadnom stanju.

I upali svakih dva tjedna i onda se neće ugasit  :rofll: :rofll: :rofll:

2TDottore nick je zapravo The Doctor od četrdest-šestice ali ga je malo preoblikobal  :beah:

2TDottore:

--- Citat: dhorvat2 - 18 Studeni, 2008, 10:33:42 ---

--- Kraj citata ---

Ko? Dottore? Pa on je klinac još... Nick na forumu nema veze sa njim jer je totalni fušer i Stalker mu je u raspadnom stanju.

I upali svakih dva tjedna i onda se neće ugasit  :rofll: :rofll: :rofll:

2TDottore nick je zapravo The Doctor od četrdest-šestice ali ga je malo preoblikobal  :beah:

--- Kraj citata ---

no comment.  :thefinger:

Ive_MHR:
ja ga npunio u puli 70kn jos mi rezervar pusta 210km malo vise i jos se peljem :toothy9: :toothy9:

Al ove aprilie slabo nesto idu a IWO :icon_biggrin:

2TDottore:

--- Citat: Ive_MHR - 18 Studeni, 2008, 12:57:05 ---ja ga npunio u puli 70kn jos mi rezervar pusta 210km malo vise i jos se peljem :toothy9: :toothy9:

Al ove aprilie slabo nesto idu a IWO :icon_biggrin:

--- Kraj citata ---

a pogotovo ovi rs-ovi 125.  :toothy12:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju