Tehnički kutak > Tuning skutera

stružu pločice

<< < (4/5) > >>

gokiSP:
pa vidis da je rijesio problem...

dhorvat:

--- Citat: gokiSP - 07 Studeni, 2008, 07:38:31 ---pa vidis da je rijesio problem...

--- Kraj citata ---

sorry nisam vidio da ima još postova ispod...  :dontknow:

YamahaSpy:
 Ajde neka onda meni netko pomogne sto se tice koncnica. Jednom dok sam stunto sam pao, i od tada kada god stisnem prvu kocincu propada skroz do rucke gasa. Mislim da je disk spigan, ovako se na oko ne vidi, ali kada se stisne kocnica i guras skuter osjetis pod prstom kako kocnica ide naprjed nazat, tj. kako uhvati za disk pa ga izgubi. Jel postoji sansa da se sajla prekinula negdje pa da isto prekida tako?

gokiSP:
dhorvat2 ajde oprostit cu ti ovaj put... :laughing6: :toothy12:

gokiSP:

--- Citat: YamahaSpy - 07 Studeni, 2008, 08:19:24 --- Ajde neka onda meni netko pomogne sto se tice koncnica. Jednom dok sam stunto sam pao, i od tada kada god stisnem prvu kocincu propada skroz do rucke gasa. Mislim da je disk spigan, ovako se na oko ne vidi, ali kada se stisne kocnica i guras skuter osjetis pod prstom kako kocnica ide naprjed nazat, tj. kako uhvati za disk pa ga izgubi. Jel postoji sansa da se sajla prekinula negdje pa da isto prekida tako?

--- Kraj citata ---
pa ako ti je disk kriv onda bi se to osijetilo kad zavrtis kotac, nemas sajlu nego lajtung za ulje. probaj dolit ulja i odzracit i provjeri dali ti na svim spojevima na kljestima i gore na rucici dihta kako treba.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju