Tehnički kutak > Tuning skutera

stružu pločice

<< < (3/5) > >>

gun_rider:

--- Citat: neer - 05 Studeni, 2008, 21:06:00 ---na vijak stavi wd-40. Zatim kljuc koji odgovara i to je to.

--- Kraj citata ---

vida je u čeljusti nekih 1cm ako ne i više nemam koristi od wd-a :dontknow:
nego nema veze rješit ću ja to samo me zanima zašto se ne vraća nije problem u pločicama šta već sve pišete...kočnica ne propada sve super samo se ne vraća.
u biti skinit ću sve rastavit očistit klipić ako bude isto nek struže zaboli me kita

Drnda:

--- Citat: gun_rider - 05 Studeni, 2008, 21:16:55 ---
--- Citat: neer - 05 Studeni, 2008, 21:06:00 ---na vijak stavi wd-40. Zatim kljuc koji odgovara i to je to.

--- Kraj citata ---

vida je u čeljusti nekih 1cm ako ne i više nemam koristi od wd-a :dontknow:
nego nema veze rješit ću ja to samo me zanima zašto se ne vraća nije problem u pločicama šta već sve pišete...kočnica ne propada sve super samo se ne vraća.
u biti skinit ću sve rastavit očistit klipić ako bude isto nek struže zaboli me kita

--- Kraj citata ---
100% ti je klipic, to je u mene na autu bilo nisu klipici radili kako treba, tj. kada stisnes kocnicu one ostanu zbog klipica pritisnute i stalno koce, ocisti klipic ili promijeni novi

malaguti f12:
gle to ti se dogadja pogotovo ako imas neke zamjenske plocice ljepe ti se zs disk

gun_rider:
nakon cile večeri kopanja i rastavljanja cilog problema naša san uzrok...problem je bila ona vida šta nije bila skroz dotegnuta jer nije mogla...čeljusti su se makle za neke 2-3 desete dovoljno da čeljusti diraju disk malo i to je strugalo...a ne pločice toliko...mada su i one malo
slomia san vidu, izbušia, napravia novi navoj i sad je sve super :)

dhorvat:
Aj probaj počmirglat pločice lagano i operi sve sa onim uljem za diskove pa ak bude i dalje onda ćemo neš drugo zmišljat. Meni se to zna desit kod brutalnog naglog kočenja, da tak stružeju. Nakon par normalnih kočenja se vrati u normalu

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju