Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Aprilia Sr - Dark Edition
3alfa3:
--- Citat: PROOF - 21 Veljača, 2009, 12:55:22 ---mislis da to stvarno tak puno utjece ak nije neka gusta mrezica?? npr na mom roxu?
--- Kraj citata ---
Itekako. Na Piaggu NRG redovno kuhaju mashine kad se stavi, a to je zato jer plastika koja grabi zrak i preusmjerava ga na kiler to vi se ne moze radit jer mrezica primiri strujanje zraka.
Kad sam Slowu sugerirao da ju makne prosle godine sa njegovog roxa, dobio je osjetno hladniju mashinu.
deky_vk:
al vedranu nije bitno jer je zračno hlađenje
3alfa3:
--- Citat: deky_vk - 21 Veljača, 2009, 13:02:12 ---al vedranu nije bitno jer je zračno hlađenje
--- Kraj citata ---
Onda nemora brinut o tome
Drnda:
--- Citat: 3alfa3 - 21 Veljača, 2009, 12:57:22 ---Itekako. Na Piaggu NRG redovno kuhaju mashine kad se stavi, a to je zato jer plastika koja grabi zrak i preusmjerava ga na kiler to vi se ne moze radit jer mrezica primiri strujanje zraka.
Kad sam Slowu sugerirao da ju makne prosle godine sa njegovog roxa, dobio je osjetno hladniju mashinu.
--- Kraj citata ---
moguce... i meni sada po zimi dosta lako drzi optimalnu temp.
giannelli:
ljep sr, samo mogao si se potrudit i kad si vec polirao deklo ili sta si radio, polirt ga kako treba, bar je to lako kad je deklo zamalo pa ravno samo. :S
i koji je to spuh na njemu? :S
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju