Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Aprilia Sr - Dark Edition

<< < (13/46) > >>

sr-dream_vk:

--- Citat: deky_vk - 07 Studeni, 2008, 11:25:17 ---super je SR viđao sam te po gradu,a ovo za East Side Team to ce bit za skutere motore i aute....najvjerovatnije ce se moc rjesit licenca ako neko zeli vozit PH

--- Kraj citata ---

tako je...pa ako je tko zainteresiran za .....EASt SIDE TEAM... moze prijaviti tko hoce pogotovo mi iz Vk... :headbang: :headbang:

R@kija:
i ja bi sraaaaaaaaaaaaaaaaaaa...predobra svijetla... :icon_thumright:

vedran_ft_:

--- Citat: sr-dream_vk - 08 Studeni, 2008, 17:30:03 ---
--- Citat: deky_vk - 07 Studeni, 2008, 11:25:17 ---super je SR viđao sam te po gradu,a ovo za East Side Team to ce bit za skutere motore i aute....najvjerovatnije ce se moc rjesit licenca ako neko zeli vozit PH

--- Kraj citata ---

tako je...pa ako je tko zainteresiran za .....EASt SIDE TEAM... moze prijaviti tko hoce pogotovo mi iz Vk... :headbang: :headbang:

--- Kraj citata ---

sa senom, kao predsjednikom..  :icon_biggrin:

devil_ma-yela:
skut je super, ja isto imam apriliu sr i htio bi si ju tako sredit, jako mi se sviđaju zadnja i prednja svijetla i kako si sredio zadnji kraj. a kakva su to zadnja svijetla?

sr-dream_vk:

--- Citat: vedran_ft_ - 08 Studeni, 2008, 18:38:33 ---
--- Citat: sr-dream_vk - 08 Studeni, 2008, 17:30:03 ---

--- Kraj citata ---

--- Kraj citata ---

sa senom, kao predsjednikom..  :icon_biggrin:

--- Kraj citata ---

kojim senom :icon_scratch: :icon_scratch:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju