Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
super je SR viđao sam te po gradu,a ovo za East Side Team to ce bit za skutere motore i aute....najvjerovatnije ce se moc rjesit licenca ako neko zeli vozit PH
Citat: deky_vk - 07 Studeni, 2008, 11:25:17super je SR viđao sam te po gradu,a ovo za East Side Team to ce bit za skutere motore i aute....najvjerovatnije ce se moc rjesit licenca ako neko zeli vozit PHtako je...pa ako je tko zainteresiran za .....EASt SIDE TEAM... moze prijaviti tko hoce pogotovo mi iz Vk...
Citat: sr-dream_vk - 08 Studeni, 2008, 17:30:03Citat: deky_vk - 07 Studeni, 2008, 11:25:17super je SR viđao sam te po gradu,a ovo za East Side Team to ce bit za skutere motore i aute....najvjerovatnije ce se moc rjesit licenca ako neko zeli vozit PHtako je...pa ako je tko zainteresiran za .....EASt SIDE TEAM... moze prijaviti tko hoce pogotovo mi iz Vk... sa senom, kao predsjednikom..
skut je super, ja isto imam apriliu sr i htio bi si ju tako sredit, jako mi se sviđaju zadnja i prednja svijetla i kako si sredio zadnji kraj. a kakva su to zadnja svijetla?
sena nema veze sa EAST SIDE TEAMOM......sena je glavni u atk ILEGAL ali to nema veze s nama
ja se ispricavam sta vam ometam temu ali me samo zanima sta si mu mjenjao na masini posto je zracno hladenje i sta je u planu, a ovako je stvarno lip, jednostavan i dobar.....
Citat: devil_ma-yela - 08 Studeni, 2008, 21:29:46skut je super, ja isto imam apriliu sr i htio bi si ju tako sredit, jako mi se sviđaju zadnja i prednja svijetla i kako si sredio zadnji kraj. a kakva su to zadnja svijetla?oko zadnjeg kraja je bilo dosta jebade, previše sam ga bio srezo pa mi je udaro u rezervar, ma strašno, al uspio sam napravit, a zadnja svijetla su ti od led dioda i u njima imaš žmigavce.....