Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Aprilia Sr - Dark Edition
vedran_ft_:
--- Citat: tomovzo666 - 07 Srpanj, 2011, 19:33:18 ---volio bi da se svi koji su na forumu a da su iz vk ili okolice nadjemo negdje u gradu kad budu susreti,da se upoznamo,naravno oni koji se jos ne poznaju,pa da svi zajedno odemo na susrete
--- Kraj citata ---
dogovorime se još, koji dan pred susrete...
--- Citat: robert - 07 Srpanj, 2011, 21:04:37 ---frende, smiri doživljaje il ih ja moram smirivat.
niko ti nije ništa loše rekao.
--- Kraj citata ---
fino sam napisao, da je stvar ukusa, svako ima svoj ukus i o ukusima se ne raspravlja...ja sam skuter složio po svom guštu, svojom voljom, svojim parama, tako da mi nemože doć neki tinejđer i reć da su selo tuning naljepnice ili nešta slično...a nema pojma o životu.
bio sam redovan član ovoga foruma, dok "ovakvi" nisu počeli dolazit na forum, tj ulazit u svijet skutera, a sad su glavni u sve se kuže, oni su jednostavno cool
robert:
dobro si rekao FORUM, i tu kad otvoriš jednu temu onda nekada moraš podnjet komentare koji nisu po tvome!
šta bi ja sa mojim bivšim luna projektom morao reći? svaki drugi post je bio spam.
vedran_ft_:
--- Citat: robert - 07 Srpanj, 2011, 21:35:27 ---dobro si rekao FORUM, i tu kad otvoriš jednu temu onda nekada moraš podnjet komentare koji nisu po tvome!
šta bi ja sa mojim bivšim luna projektom morao reći? svaki drugi post je bio spam.
--- Kraj citata ---
sve to stoji sta si rekao, al nemože reć da je skuter s naljepnicom selo to je DNO DNA, al sve :icon_thumright:
robert:
u jedno uho uđe a na drugo izađe! ;D
kici87:
a daj sr-ka je prebrutalna da bi se svađali na ovoj temi ili pisali glupe komentare koje nemaju veze ni s sr-kom ni s njezinim vozačem
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju