Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Aprilia Sr - Dark Edition
vedran_ft_:
--- Citat: Nabukodonozor - 10 Svibanj, 2010, 20:54:41 ---.. e da,dosta više ulaganja i živaca u njih,dođem jedan dan do VK pa da malo usporedimo serijalu i kit OK? ..
i popijemo jednu ljutu ..
--- Kraj citata ---
prijatelju očekujem te za vikend... povedi ekipu, naravno
vedran_ft_:
upravo montirana delta sa crvenim oprugicama i žutim centralnim, starta nemam tek nakon 10-15 km/h osjetim da lagono vuče, al krajnja brzina mi je ostala ista, valjčići su 5.4. ili 5,5 nisam siguran, jel bi valjčići trebali ić lakši ili šta napravit ???
pajo:
--- Citat: vedran_ft_ - 26 Svibanj, 2010, 00:17:32 ---upravo montirana delta sa crvenim oprugicama i žutim centralnim, starta nemam tek nakon 10-15 km/h osjetim da lagono vuče, al krajnja brzina mi je ostala ista, valjčići su 5.4. ili 5,5 nisam siguran, jel bi valjčići trebali ić lakši ili šta napravit ???
--- Kraj citata ---
crvene opruge bi trebale da hvataju 7-8tis rpm,ja bi probo sa lakšim oprugama iz malossi sport paketa.a možeš probat sa težim rolicama cirka 0.5gr-1gr
vedran_ft_:
hmmm, koje da stavim onda federe, imam bijele, e sad??? ili deltu još podesit
pajo:
--- Citat: vedran_ft_ - 26 Svibanj, 2010, 01:24:26 ---hmmm, koje da stavim onda federe, imam bijele, e sad??? ili deltu još podesit
--- Kraj citata ---
ja bi rađe za tvoj setup probo sa bijelima,ili probaj deltu naštimati.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju