Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Aprilia Sr - Dark Edition

<< < (27/46) > >>

sule:
super je ispalo  :icon_thumright:

vedran_ft_:
pozzz svima, evo da se malo javim sa nekim sitnim promjenama, danas mi došao poklopac što pokriva magnet, mislio sam da će to biti puno bolje kao što i izgleda kad naručuješ al ok nema veze, ja zadovoljan, vi procjenite sami????

još se čeka prednji blatobran da dođe, na istu foru će izgledat

radilo se na još nekim sitnicama, stavljao sam dodatni prekidač da mogu palit engel ayes kad ja hoću, jako lijepo izgleda kad se prstenovi sami upale.

vedran_ft_:
umjetničke slike će bit kad se stavi prednji blatobran i opere skut....  :toothy10:

walkay:
Svaka cast! Lijepo si sredio skuter, ali steta sto ga nisi preradio u LC! Ako bih ja imao SR a to bih napravio odma! btw. probaj srediti slike na pocetku projekta, nestale su!  :icon_thumright:

vedran_ft_:

--- Citat: walkay - 10 Svibanj, 2010, 17:40:10 ---Svaka cast! Lijepo si sredio skuter, ali steta sto ga nisi preradio u LC! Ako bih ja imao SR a to bih napravio odma! btw. probaj srediti slike na pocetku projekta, nestale su!  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

da znam da bih trebo LC to mi svi govore, al vidjet ćemo jednog dana kad mi ovaj kit rikne možda onda  :icon_biggrin: a sa slikama ne znam šta je

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju