Tehnički kutak > Tuning skutera

Spustanje glave na sp-u??

<< < (12/13) > >>

2TDottore:

--- Citat: veka84sb - 07 Studeni, 2008, 13:38:00 ---Nemoj da 2TDottore zajase Mita ,pa ces vidjet kako 125ccm ostavi 180ccm u prasini  :icon_tongue: :laughing7:

Nije bitna velicina.....nego tehnika (primjenjivo samo na masinama ne na suprotnom spolu) :laughing7:

--- Kraj citata ---

i to debelo u prasini.sa mitom nema zajebancije. :toothy9:

covjece sa mhr replicom na stalkeru sam unistavao sp-ove 180 za dobro jutro. :toothy10:

dhorvat:

--- Citat: 180fxr - 07 Studeni, 2008, 13:40:59 ---Veka.. ovo je zajebancija....    Daj ajde Dhorvat.. nemoj da jos spustim glavu pa ces onda vidjet....  i kupio sam malossi i polini nalju... vidjet ces kad to stavim....

--- Kraj citata ---

Ja nemoram ništa spuštat glavu i dosta sam brz  :icon_tongue:

U principu, nije mi ni bitno da sam brži od 180-ke nego od Dottorea  :beah:

2TDottore:

--- Citat: dhorvat2 - 07 Studeni, 2008, 14:00:13 ---
--- Citat: 180fxr - 07 Studeni, 2008, 13:40:59 ---Veka.. ovo je zajebancija....    Daj ajde Dhorvat.. nemoj da jos spustim glavu pa ces onda vidjet....  i kupio sam malossi i polini nalju... vidjet ces kad to stavim....

--- Kraj citata ---

Ja nemoram ništa spuštat glavu i dosta sam brz  :icon_tongue:

U principu, nije mi ni bitno da sam brži od 180-ke nego od Dottorea  :beah:

--- Kraj citata ---

mozda jos koji tjedan dok ne dodju djelovi.  :thefinger:

A onda ce bit --->  pogledaj sliku od avatara i sve ce ti bit jasno.

180fxr:
hahahahaha

veka84sb:

--- Kraj citata ---

Ma znam zato oni smjeskici .

Nego ovo za replicu da moze konkurirati sp_u jel to stvarno ili zezancija?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju