Tehnički kutak > Tuning skutera

Spustanje glave na sp-u??

<< < (13/13)

2TDottore:

--- Citat: veka84sb - 07 Studeni, 2008, 15:36:35 ---
--- Citat: 180fxr - 07 Studeni, 2008, 13:40:59 ---Veka.. ovo je zajebancija....    Daj ajde Dhorvat.. nemoj da jos spustim glavu pa ces onda vidjet....  i kupio sam malossi i polini nalju... vidjet ces kad to stavim....

--- Kraj citata ---

Ma znam zato oni smjeskici .

Nego ovo za replicu da moze konkurirati sp_u jel to stvarno ili zezancija?

--- Kraj citata ---

ne da moze konkurirat nego ga unisti bar je bilo tak kaj se tice mog skutera.Za druge skutere sa mhr replicom nemogu garantirat jel neznam.al sp180 je samo brzi u spici za 10km mozda. :toothy9:

dhorvat:

--- Citat: 2TDottore - 07 Studeni, 2008, 15:54:57 ---ne da moze konkurirat nego ga unisti bar je bilo tak kaj se tice mog skutera.Za druge skutere sa mhr replicom nemogu garantirat jel neznam.al sp180 je samo brzi u spici za 10km mozda. :toothy9:

--- Kraj citata ---

Hoćeš reć da za druge ne garantiraš jer ti je replica bila savršeno poštelana...  :drunken_smilie:

Tak si trebal reć...   :icon_thumright:

Gle, kolko god je trenutni dottoreov setup slabiji od mojeg gusa, kevlarov remen mu je star prek 3 godine, uži je za milimetar od minimuma, još uvijek ima jači start od 0-30 od mene! Ne zato jer je bolje poštelan nego je LAGAN!

Stalker i on zajedno imaju manje od 160 kila, a u ono vrijeme još je i on malo lakši bio, normalno da je sa replicom to bila brutala a motor je bil poštelan odlično!

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju