Tehnički kutak > Tuning skutera
Spustanje glave na sp-u??
gokiSP:
aha veci karb mislis stavljat... ma neznam dal ti se to isplati, ja sam imao spuh, karb 28 i malossi 172 i ide to onda dobro ali krepat ce puno prije jer ima i seriski dosta vibracija a kamoli ovakav. meni je jos ostao na njemu samo kit. neznam to je moje misljenje.
180RunNeR:
--- Citat: gokiSP - 06 Studeni, 2008, 11:53:30 ---aha veci karb mislis stavljat... ma neznam dal ti se to isplati, ja sam imao spuh, karb 28 i malossi 172 i ide to onda dobro ali krepat ce puno prije jer ima i seriski dosta vibracija a kamoli ovakav. meni je jos ostao na njemu samo kit. neznam to je moje misljenje.
--- Kraj citata ---
Ma ja mu neću stavljat kit....samo ću mu dat malo više okretaja...da mi ima bolji start i međuubrzanja....leć je još tu i vario,glava itd itd...al ne i kit!!!
Drnda:
nikako ne kuzim zasto se naziva masina Big Bore? zasto taj naziv
ive_91:
big bore=veliki promjer a veliki promjer + veliki hod =180 ccm a vidis 50ccm ima mali hod i mali promjer i ima 50ccm
Drnda:
--- Citat: ive_91 - 06 Studeni, 2008, 20:55:47 ---big bore=veliki promjer a veliki promjer + veliki hod =180 ccm a vidis 50ccm ima mali hod i mali promjer i ima 50ccm
--- Kraj citata ---
aha hvala, jer vidim svi govore " na tim big bore masinama su vibracije uzasne pa si mislim..."
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju