Tehnički kutak > Tuning skutera
Spustanje glave na sp-u??
hac:
spuštanjem cilindra spuštaš i timinge,ko da već nisu dovoljno niski na big bore
2TDottore:
--- Citat: gokiSP - 05 Studeni, 2008, 17:10:33 ---pa postoje razni alu dihtunzi razlicitih dimenzija, ali to je neosjetna razlika. stavis malossi glavu i gotovo.
--- Kraj citata ---
naravno da postoje razlicite debljine dihtunga i to je ok.ali nemozes stavit bez dihtunga da to dihta da ne probija kompresija.
A da ti ja kazem sta je najbolje od svega.
Najbolje je da uopce to ne diras i vozis se kak je.Nikakva malossi glava i spustanje glave jer za svakodnevnu voznju to se ne osjeti i to je bacanje novaca. :icon_thumright:
gokiSP:
ma znam, ja sam prije bio spustao glavu i nista se to ne osjeti. to se isplati radit ako imas sve nabrijano. ja na svom imam kit i ne mislim ja spustat glavu nego 180fxr. ali moze stavit malossi glavu, nije nikakvo nabrijavanje, a mozda se bude osjetilo sta.
2TDottore:
--- Citat: gokiSP - 05 Studeni, 2008, 17:23:25 ---ma znam, ja sam prije bio spustao glavu i nista se to ne osjeti. to se isplati radit ako imas sve nabrijano. ja na svom imam kit i ne mislim ja spustat glavu nego 180fxr. ali moze stavit malossi glavu, nije nikakvo nabrijavanje, a mozda se bude osjetilo sta.
--- Kraj citata ---
ma ja njemu i govorim da nis ne radi jel tek je promijenio novu masinu i sad ju oce ujebat. :icon_tongue:
gokiSP:
trebao je onda kad je kupovao uzet novi polini kit i bit na miru... :laughing7:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju