Tehnički kutak > Tuning skutera
stage 6 racing- pitanje
speed:
--- Citat: hac - 20 Studeni, 2008, 20:04:24 ---za pežo nardo trebaju rolice 6-6,5 g i crveni malossi federi na kvačilu,otprilike isti setup ko sa yasuni r na pežou
--- Kraj citata ---
probano istim setupom...rolice 6 g,plavi federi kvacila...a s replicom se gusi jer je problem u karbu...s nardom ima jeben start...a na replici takorec zalije cyl i onda mu treba da povuce...evo sad se vozio lazaljka stoji na 10 s replicom....meni sasvim ok,al da je jaca od narda na pezu je,iako pise da nardo ima visu rezonancu
hac:
na kojem cilindru voziš,serijskom?........treba jeting sredit za svaki spuh da bi mogao vidjet razliku
speed:
--- Citat: hac - 20 Studeni, 2008, 21:21:25 ---na kojem cilindru voziš,serijskom?........treba jeting sredit za svaki spuh da bi mogao vidjet razliku
--- Kraj citata ---
da jebe me jeting,sad mi je klipic 40 i ler dizna 50a onaj kaj sam brusio bio je 30,na replici to jednostavno ne prolazi...jesu tebi dosle ler dizne
hac:
nisu još,morao sam zaobilazno naručit jer je SIP uveo bijesnu poštarinu koja je po novom +100 eura po paketu za HR + obavezna špedicija
speed:
--- Citat: hac - 20 Studeni, 2008, 21:26:44 ---nisu još,morao sam zaobilazno naručit jer je SIP uveo bijesnu poštarinu koja je po novom +100 eura po paketu za HR + obavezna špedicija
--- Kraj citata ---
aha...pa mi javi kad stignu :toothy11:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju