Tehnički kutak > Tuning skutera
stage 6 racing- pitanje
Drnda:
--- Citat: dgeceg - 05 Studeni, 2008, 18:05:42 ---sad više neznam koji da uzmem, "hac" kaže da je stage 6 pro najbolji, a na ovoj stranici je sve drukčije:http://www.peugeot-scootertuning.com/index.php?option=com_content&task=view&id=15&Itemid=32
--- Kraj citata ---
imam ti ja preradjeni nardo kojeg je HAC preradio, on ga je prije vozio na preradjenoj MHR Replici, pogledaj njegov treker projekt pa vidi
sp...:
ovi auspuhi kaj ste nabrojali su prejeebni i polini for race i yasuni i stage 6 pro,pa ak imaš sve od stage 6 onda uzmi stage 6 pro auspuh
speed:
evo danas sam smontirao narda na skut,do sada bila mhr replica....
skut je puno lijeniji s nardom...nema okretaja...
s replicom se gusio na startu,,,al opet je imao vecu kranju na dionici koju sam mjerio...s nardom jedva 70...a replicom 85 po h :icon_tongue:
3alfa3:
--- Citat: speed - 20 Studeni, 2008, 19:46:31 ---evo danas sam smontirao narda na skut,do sada bila mhr replica....
skut je puno lijeniji s nardom...nema okretaja...
s replicom se gusio na startu,,,al opet je imao vecu kranju na dionici koju sam mjerio...s nardom jedva 70...a replicom 85 po h :icon_tongue:
--- Kraj citata ---
Da se radi o piaggiu ili minareliu, trebao bi puno lakse rolice, ali kako se radi o peugeotu za kojeg je nardo dosta drugaciji, ne mogu ti tocno reci kako postelat prijenos.
hac:
za pežo nardo trebaju rolice 6-6,5 g i crveni malossi federi na kvačilu,otprilike isti setup ko sa yasuni r na pežou
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju