Tehnički kutak > Tehnička pitanja
pitanje podtlaka SF2
jady28de:
malo se opet igrao i gubio "zivce" na francuzu......skinuo frgu,promjenio okruglu brtvu kaj na usis ide i napravio jos dodatnu brtvu da sam tu siguran....kaj rec...tek nakon 3-4km fali benga....pa mu treba da opet napuni...tada opet nekih 2-3min ide ko blesav i opet....fali benga....
slozio manometar na podtlak izmedju usisne grane i pumpice goriva...titra kak motor radi oko 120mbar podtlak....al i dalje bi reko da to nije dosta....
pali odma,dal topli il hladan...nebitno....vuce ko lud cca 5-6 minuta i onda fali benga....navuce u tih par minuta do 80 po satu bez problema s mojih 130kg.....
kaj nitko nezna kaj bi moglo jos biti da probam?
ima mozda promjer crijeva za podtlak kakve veze s time? 3,8mm je unutarnji promjer.....
robyakarider:
nema veze promjer, nema to nikakvog protoka
JogFromYamaha:
Imas gubitak podtlaka jer ti vuce fels ili imas malu kompresiju drugo nije i nemoze biti.
Spricaj sve spojeve s sprejem za paljenje i vidjet ces na kojem djelu se masina zaleti ili zadavi to je mjesto gdje ti i gubi podtlak.
Spricaj i dosjed pumpe za ulje i ako imas tlacni kanistar za SAS sustav.
Ako nije do toga i sve si pregledao onda je do slabe kompresije jer ubiti podtlak generiras kretanjem klipa u zatvorenom kucistu i s time generiras podtlak i stlacenje.
Jako cesta pojava su krivo dimenzionirani slaufi ili otvrdnjeli slaufi i onda ti gubi vakum na njima, moja preporuka na pegiju je da se uvjek slauf zateze vezicom jos dok je mekan i tako "zaljepi" na dosjed.
balki:
Možda blindirati prema mašini ili T komad pa dovest crijevo u kacigu i ustima odradit vakuum za probu?
ive_91:
Stavi si flasicu sa gorivom i spoji u karb drito a ovo blindiraj sve.
Mislim da trazis problem na krivom mjestu.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju