Tehnički kutak > Garaža

Piaggio Skipper ST 125/200 2003g - Project Sleeper

<< < (2/3) > >>

challenbeen:

Sa iskustvom znaš koje je dijelove prioritetno riješiti hhehehehe... tako da se felge i gume moraju što prije riješiti da ima skuterče na čemu stajati. Sad će i vilice na red  :icon_biggrin:

stipe:
uf, sjedalo je top!

to sam te vec pitao ali zaboravio sam - tko je radio? i posto, ako nije tajna?

challenbeen:
Irena u Zemuniku
Kontakt: 0958166578

Ovo sjedalo me ispalo 150e

stipe:
Hvala ti, u ponediljak je zovem

challenbeen:

Kao, složena mašina, ali pošto sam vidio da kapa ulje, odlučio sam sve rastaviti. Na 200 bloku, netko je stavio 125 getribu, gdje ležajevi, semering i sekundar nisu isti po veličini... Legendarno. U šteku sam imao 200 Leader, te sam naručio ležajeve i semeringe za istu kao i limenu brtvu. Odmah je i na tu 200 odgovarala glavčina.
Skinuo sam poklopac kartera ulja jer je tu slinilo, nije bilo brtve nego samo brtvila, te je falila opruga i pin za pritisak ulja na uljnoj pumpui.. lol.. imao sam u šteku još jedne blokove koje sam rastavio i taj pin sa oprugom sam prebacio. Naručio sam i brtvu kartera te još dosta dijelova da sve lijepo završim.
Ventili nisu bili dobro naštelani, faza je bila dobra. Eto, iako je sve od "majstora" ili ljudi lažu ili sve otišlo u 3pm...
Gume još nisam nabacio na felge, a ni ne znam što čekam sa time (lijen do vulkanizera otić)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju