Tehnički kutak > Garaža

Piaggio Skipper ST 125/200 2003g - Project Sleeper

<< < (3/3)

challenbeen:

e sad bi mogli što god i delati ...  :toothy11:

challenbeen:

challenbeen:
Nisam mogao odoliti, i odmah sam išao slagati getribu. Prva Leader komplet getriba presložena... Novi Koyo Japan i Corteco semering... te 200 duža getriba... zatim limena brtva getribe, i onda sam prešao na karter da složim kako triba... posli sam ubacio novi senzor temperature i novi termostat kao i novu prirubnicu. Držao sam se da je sve original... Polutke rastavio, ubacio novu polini tip2 mast grafitnu, te stavio novu malossi bijelu centralnu na kvačilo. Stavio sam i polini mast u variomat, te nove polini klizače i nove polini rolice za taj variomat.

To je to za danas

challenbeen:

Stigla rama sinoć, jutros bačena u epoksy a sad se sjetio i foruma.. uz ovo sam stavio gume na felge, još se čeka zamjena ležajeva u felgi i montaža diska :icon_thumright:

challenbeen:

Složio prednju felgu, novi šarafi, pobrušen disk, novi ležajevi i mast unutra... sad je to to... prezadovoljan prednjom felgom. Zatim sam se sjetio da imam i arm support pa sam išao i njega riješiti (prominiti ležaj)... i općenito je mašina složena do kraja, fali joj deklo koje svakako mislim tek staviti kad se mašina nakači na ramu.

E sad, dobio sam par blesavih ponuda tj potražnji za VXR tako da ne znam što da napravim hahaha ... potražnja je opaka i ne znam dal da nastavim projekt ili da prebacim sve na VXR ramu i prodam ga za velike pare bez plastika... dilema teška

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju